Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic baskanlik yapmamis bir adam hamamcioglu konusmayi beceremeyen bir kisilik gelecek baskanligi taniyacak ogrenecek hatalar yapacak ve seneye yine secime gidecegiz acikcasi basaridan cok benim icin onemlisi erden timurun secilip su gayrimenkulllere el atip borcu kapatmakti bu secimi esref fosili kazanirsa belkide tarihi bir firsat kacacak

sandıkların %50sine gelmiş olacağız 11-12 inci sandıklar ile - kalan 12 sandıkta daha fazla oy vardır totalde , uzayacak sayım öncekine göre herhalde.

aha marş değişti

demek seçim burdan sonra dursuna dönüyor
:D
cennet-mahallesi-yunus-2.webp

Bu sandıklar baya kritik dursun için 3-5 oyda olsa öne geçmesi lazım bu sandıklarda

daha toplam 2000 oy bile gelmedi açılanlarda ,4480 oy var totalde (tam rakamı hatırlamıyorum)

40 yıllık gayrimenkul şirkeyimiz var+İnşaat müh +deprem müh yüksek lisans+ gayrimenkul değerleme uzmanı+ 1.5 m2 inşaat denetlefim+ 50 bün m2 yapı yaptım
Kusura bakma da götümle güldüm ve kendime kızıyorum şu an senle muhattap olduğum için.. En başta insan ahlaklı olacak, sen bence bunu düşün, bak konuşmamızdan beri sana siz diye hitap ediyordum ama haketmiyorsun bunu, anca burada böyle alaycı muhabbeet yaparsın hayatın boyunca... Hadi eyv..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt