Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun 15'te 30 fark attı ama 16. sandıktan yine eşref paşa çıktı

bu şekilde giderse dursun'un tek şansı kazandığı sandıkları farklı alması

Dursun'un ne çok seveni varmış arkadaş. Riva yetmemiş demek ki.

farkın bir aday lehine açılması lazım artık 40 50farkla kazanınca ibrasızlık demokles'in kılıcı gibi sallanıyor kazanın üstünde

Bence bu ekip bizim son kalemizdi fakat eşref kazanırsa eğer bu seneki rakiplerin hamleleriyle çöküşe doğru gideriz sanırım

Bu eşref kesinlikle kötü niyetli bi insan bu arada gs yi çok umursadığını falan düşünmüyorum zaten umursasa adaylıktan çekilirdi sanırım fakat Dursun ve ekibi de çok iyi niyetli yaklaştı olaya misal Eşrefin kaynak istemesini çıkıp açıklayacaklardı

Açıkçası genel kurulda kim var üyeler kimlerdir çok fazla dikkat eden biri değilim. Divan başkanlığı yaptığı vakitlerde gözüme çarpıyordu. Çok itici biriydi. Rahmetli başkana cenazede yaptığı saygısızlıktan, boş konuşmalara kadar faili var. Columbus'un ne olduğunu bildiğini düşünmüyorum. Dijitalleşmenin kapısını açalım vs. diyor.

Ekibinde ne var onu bir aç? Dijitalleşeceksen, en kötü Şardan'ı çağıracaksın el at bu işe diyeceksin. Adam ülkenin en büyük ajanslarından birinin sahibi. O adayken bile boş yapıyordu. İşin ehli yok ekibinde.

Bak bir reklam ajansı sahibi olarak kısa bir örnek vereyim. Yıllardır eski bir tasarım ile ilerliyor site. Yenilersin siteyi. Mobil uygulamasını hazırlarsın. Taraftara denetimli forum açarsın ve adsense geliri vurursun. Bu bile kulübe her ay nereden baksan 250-500k tl arası gelir sağlatır. Ama adamın söyleyişlerine bakıyorum dijitalden bihaberler ama gelir elde edecekleri kapıları açıklamaktan acizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt