- 3 Temmuz 2012
- 134.046
- 80.874
- 5.198
tokmagın vakti degil @Kubat Tokmakçıondan mi aradin abi beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tokmagın vakti degil @Kubat Tokmakçıondan mi aradin abi beni
orda beline kırmızı bir şey takmış abla var bilgi alıp Ok işareti yaptı. Dursun başkan fena geliyor fenaaaaa
Aramızda oy sayacak kadar psikopat renktaşlarımızı görmek güzel![]()
Bu arada bugüne kadar yazmadım ama Aysal dönemi Kalamış'ta pilates yayını vardı. Günahına girmeyeyim ama büyük ihtimalle iş kolu sağlanıyor oradan.sabah gstv de plates öğle yemeğinde kalamışta pilav, akşam yemeğinde adada tavuklu pilav. futbol denen barbar sporunun puan durumu umrumuzda değil
günahına girmeyeyim ama aysal çapkınlığıyla ünlüdür pilates ayağınaBu arada bugüne kadar yazmadım ama Aysal dönemi Kalamış'ta pilates yayını vardı. Günahına girmeyeyim ama büyük ihtimalle iş kolu sağlanıyor oradan.
Parlaklik biraz az gibi reis
Stadın inşaatını izledi bu nesil oy nedir yav.
Hastayız kabul etmek lazım
ne günlerdi be. manyak gibi her gün açıp kontrol ederdik kameralardan stad inşaatını.Stadın inşaatını izledi bu nesil oy nedir yav.
Witsel ya da Xeka bekliyorum -belki ikisi- onun dışında en az 1 ay diyorum. Hoca yabancı olsa da heyecanlansak bari.@Hasan Çam dursunun kazanacagi bariz. Hoca ve transferler ne zaman aciklanir . Saka gibi 1 aydir futbola dair hicbir sey isitmedik 2 adaydan da
Burda yaşadığım en güzel zamanlardan gerçekten.Güvenlik kamerası gibiydi inşaatı takip ediyorduk.Stadın inşaatını izledi bu nesil oy nedir yav.
trafoya kedi sokmalıyız üstad pilavcı eşref seçiliyor.kaç saat sürdü lan bu sandıklar