Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.677
- 6.436
- 633
Marş dinlemekten bıktım kapatıcam artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet artik fakir yönetimlerden bikti. Son iki yönetim + gelecek esref dönemi fakirlerle dolduBu D*rsun'u tekrar seçerlerse kulüp adına büyük utanç. Hadi taraftarımızın arsızlığına düşüncesizliğine alıştık ama liseden beklemezdim
Genç üye dahil etmiş Eşref kurullarına. Onla alakalı olabilir.Gencler cidden esref dedi inanilmaz
sürekli zayıf adaylar çıktığı için böyle oluyoryahu büyük resimdeki sıknıtının kimse farkında değil mı aslında - kim kazanırsa rahat etmeyecek baya baya yarı yarıa bıçakla bölünmüş gibi divan.
hakkaten dert bence bu aslında.
kaybedenin tekrar sayılsın vıdı vıdısına kadar gitme ihtimali var bu işin.
Sadece ceketini koysa 1500 oy alırmışInsallah cok fark olmaz bari de biraz daha umutlanalim. Kafayi yiyorum paso ssri lan
GS'nin kemer sıkmaya ihtiyacı var şımarıklık dönemi bitti.Millet artik fakir yönetimlerden bikti. Son iki yönetim + gelecek esref dönemi fakirlerle doldu
Ampulcü çokmuşSon sandık dursunu baskan yapmaya yeter. Ne kdr iktidar yalakasi akpli varsa o sandiktadir