Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmas'ın açıklamalarının ne kadar doğru olduğunu günden güne görüyoruz.

Bu ortamda kimsenin Galatasaray'ı düşündüğü yok herkes ocu bucu olmuş ve bunun peşinde.

O konuşmadan sonra yorumlamıştım "Galatasarayda birliktelik niyeti yok" lafı banı çok dokunmuştu - 2 günde herkes Şamp Ligi gibi yönetim kadrosu dedi umutlandım - sonrasında daha 24 saat geçmeden patır patır dökülmesini görmek hakikaten o lafı çok doğrulıyor maalesef.

Ali Yuce
Erden Timur

Az daha zorlasak, Cemal Ozgorkey de giderse, Dursun secim kazanamaz.

Esref H.O.

Umarım buda olurda diyeceğim ama Özgörkeyde ufak bi laf attı Eşref'e "desteğe bak" gibisinden Dursun'un listesine dahil olmamayı seçince.

keşke kopsada bu projeler ile ilgili dışarıdan Eşrefe destek verse yönetimde olmasa bile.

İşin özü Metin Öztürk - kimseye o kadar güven vermiyor demek ki geldiği yerden kaçıyor insanlar. Yukarıda Kıran'In listesinde varmış yıllar öncesinde - o bile bir gösterge resmen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu metin öztürk ile sağlam bir yönetim kurulamaz, bikaç ay sonra sıkıntı çıkarır yönetim içinde. en baştan alınmaması gerekirdi
Dursun zaten almasa onu - sırf ceketini koysa o kadro kazanacaktı - baya baya MÖ geldi dağıldı liste. Böyle seçilseydi daha kötüydü ben FT adı geçitği için 3 ay vermiştim MÖ FT birbirine girer egodan diye de - gerek bile kalmadı.

tiksindim adamdan hakikaten tiksindim.

Hiç seçimleri - kadroları böyle takip etmezdim ben meğer ne doğru yapıyormuşum . ne kafa bozan bir şey imiş.

O konuşmadan sonra yorumlamıştım "Galatasarayda birliktelik niyeti yok" lafı banı çok dokunmuştu - 2 günde herkes Şamp Ligi gibi yönetim kadrosu dedi umutlandım - sonrasında daha 24 saat geçmeden patır patır dökülmesini görmek hakikaten o lafı çok doğrulıyor maalesef.
Şöyle anlatayım, basın sözcüsü olmak, basına konuşmak için ne tavizler veriyorlar bilemezsin.

goy goyuna Liste Savaşları görseli çakmıştım maşallah tüm galaksi sallanıyor dün geceden beri

Şaka maka Dursun Özbek hakikaten çekilirse Metin Öztürk'te liste yetiştiremezse ve Eşref Hamamcıoğlu tek aday kalırsa hiç 11ine sarkmasın bu iş - 4ünde çoğunluk sağlanıp bari 1 hafta zaman kazanılsın. teferruatlar hallolur mezbata vs en azından.

Eşref kokuyu almışta girmemiş Dursun Özbek oluşumuna - tebrik etmek lazım aslında seçim yarışı kapsamında. Medyada çünkü herkes bir araya geliyor , Eşref gelmedi gibi yorumlandı bu 2 gündür. Doğru yapmış

dursun açık ara kazanacağı seçimi elini yüzüne bulaştırdı günden güne listesi eriyo belki de son anda listeyi vermekten vazgeçer

Fakat anlamadığım nokta hep bir ağızdan dursunun ismini sayıklayan ve şimdi de cayan isimler hiç mi tanımamış şu ana kadar dursunu da konuşmalarından hareketlerinden rahatsızlar bu herif oldu olası böyleydi hep

Serhan Türk Dursun Özbek 14:30-15:00 gibi liste verecek , 16:00 gibi Eşref Hamamcıoğlu verecek - ikiside açıklama yapacak dedi

Edit: Kaynakta yazayım - Aspor "Söz Sizde" canli yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt