- 18 Temmuz 2009
- 80.976
- 226.121
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmas'ın açıklamalarının ne kadar doğru olduğunu günden güne görüyoruz.
Bu ortamda kimsenin Galatasaray'ı düşündüğü yok herkes ocu bucu olmuş ve bunun peşinde.
camiada terimi getirebilecek tek adam dursun diye haftalardır yapıştılar adama zorla aday yaptılar. dursun da terimi getirmezse komedi gibi bi durum olur.Terim ihtimali var diye Dursun'u destekleyenler ve Erdem Timur'a sallayanlar var gibi sosyal medyada
Ali Yuce
Erden Timur
Az daha zorlasak, Cemal Ozgorkey de giderse, Dursun secim kazanamaz.
Esref H.O.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dursun zaten almasa onu - sırf ceketini koysa o kadro kazanacaktı - baya baya MÖ geldi dağıldı liste. Böyle seçilseydi daha kötüydü ben FT adı geçitği için 3 ay vermiştim MÖ FT birbirine girer egodan diye de - gerek bile kalmadı.bu metin öztürk ile sağlam bir yönetim kurulamaz, bikaç ay sonra sıkıntı çıkarır yönetim içinde. en baştan alınmaması gerekirdi
Şöyle anlatayım, basın sözcüsü olmak, basına konuşmak için ne tavizler veriyorlar bilemezsin.O konuşmadan sonra yorumlamıştım "Galatasarayda birliktelik niyeti yok" lafı banı çok dokunmuştu - 2 günde herkes Şamp Ligi gibi yönetim kadrosu dedi umutlandım - sonrasında daha 24 saat geçmeden patır patır dökülmesini görmek hakikaten o lafı çok doğrulıyor maalesef.
MÖ çıkıp "ayrılıp kendi kadromla tekrar tek adayım" derse şaşırmam. İyicene görünsün adamın koltuk sevdasıdursunun listesi 1 kişiye inecek