Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon 5 ağustosta başlıyor Halim
olsun yinede geç degil geçen sezon temmuzun ortasında kongreler oldu dha şikecilerin hocası yoktu biz ise güya hocamız var ve planlıydık sonuc ortada
premier lig degil burası 3 tane topcuyla ligin kaderini değiştirirsin okadar dandik bir lig
yeterki dogru hoca seçilsin ki şimdi halay çeken fenerliler sezonu haziranda açacaklar sonra görecem onların nasıl döküldügünü

olsun yinede geç degil geçen sezon temmuzun ortasında kongreler oldu dha şikecilerin hocası yoktu biz ise güya hocamız var ve planlıydık sonuc ortada
premier lig degil burası 3 tane topcuyla ligin kaderini değiştirirsin okadar dandik bir lig
yeterki dogru hoca seçilsin ki şimdi halay çeken fenerliler sezonu haziranda açacaklar sonra görecem onların nasıl döküldügünü
Şampiyon olmanın pek bi getirisi yok. Bizim bu saatten sonra ucuza topçu alıp, yetiştirip avrupaya kakalamamız lazım.

Valla şu seçim olsun yönetim bazında "yeni başlangıç" psikolojisi oluşsun ve uzun süre "kötü sistem, kokuşmuş sistem, bizim savaştığımız sistem, bize yapılan operasyonlar" söylemleri bitip, sahada rakip tokatlamak gerekiyor.

BUrak Elmas yönetimi konuşarak, sürekli savunmada olarak , sağa sola laf atarak gündemde hep negatif etki yarattı. Kafa rahatlığı kalmadı.

Önce huzur olması lazım takım üzerinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyicene karışır böyle şey olursa - güvenilmeyen bir başkan, ama arkasında sıcak bakılabilinecek adamlar. Bunun doğru olma payında neden seçimi ötelemede uğraşıldığı anlaşılır...3. aday kim sorusuda yanıt bulmuş olur.

ama bunlar açıklanmadan inandığım şeyler değil.

Mantığıa oturmuyor ama , bunca tepki çeken adamın arkasında mı durulacak ? Yoksa Burak Elmas destekliği birini mi aday yapmaya çalışıyor? Ya da "Burak ne kadar zaman kazandırabilirsen kazandır , kadroyu kurarsak biz aday olalım" diyen mi var ? Böyke bir şey varsada ben şahsen Albayrak vs. günahını almışım derim - 30 Nisan'da seçim olmamasını onlara bağlıyordum çünkü.

Gel gel panayır var burak efendi gelde rezil ol.

Gel gel panayır var burak efendi gelde rezil ol.
11 Haziranda Burak Elmas
burak-elmas-koltuga-oturur-oturmaz-350-milyon-euroluk-enkazla-karsilasti.jpg

Burak Elmas vs Eşref Hamamcıoğlu vs Metin Öztürk

Al birini vur ötekisine, Metin Öztürk daha seçime girmeden gaflarıyla nasıl bir başkan olacağının sinyallerini verdi. Hamamcıoğlu oldum olası sevmediğim biri zaten hiçbir vaadi hiçbir planından bahsetmedi ilk seçimde de şimdi de hani seçilse bile sadece Galatasaraydaki geçmişiyle seçilir Burak Elmas zaten kurduğu listeyle yaptığı atamalarla kararsızlığıyla filan gerçekten 1 senede illallah ettirdi

Seçimi 11 Hazirana ertelenmesi mi daha iyi oldu, sadece Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk ikilisine kalmaması mı iyi oldu inanın iyice batıyoruz dibe doğru

Burak Elmas çok iyi demiyorum ama Burak'ın ölüsü Eşref ve Metin'den de iyi. Hatta Metin'i bırak başkan olmayı konuşması bile zarardır.

Keşke ama KEŞKE kongre öncesi kadrosunu yenileme adına seçim akrarı alsaydıda bu iş çoktan çözülmüş olsaydı. Bu raddede nasıl olumlu tepki ve güven kazanır büyük soru işareti

geçen 2 ay her şeyimize hasar verdi açıkçası

Keşke ama KEŞKE kongre öncesi kadrosunu yenileme adına seçim akrarı alsaydıda bu iş çoktan çözülmüş olsaydı. Bu raddede nasıl olumlu tepki ve güven kazanır büyük soru işareti

geçen 2 ay her şeyimize hasar verdi açıkçası
Eğer hiç gitmeyecek şekilde planını yaptıysa(Torrent'in dediğine göre yapılmamış) çıkartır koyar masaya seçim öncesi ve güveni kazanır. Campos ve Sensible ile 1 sezona hazırlanmayı çok isterim açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt