Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun'un açıklamalarının önemli kısımları:

Dursun Özbek: "Projelerimizin başında Galatasaray Adası geliyor. Size söz veriyorum. Adayı en hızlı şekilde kullanıma açacağız. Bu yönetim el birliğiyle bütçesini karşılayacak. Buna söz veriyorum."
Dursun Özbek: "Projelerimiz içinde 8-9 tane proje var. Tanıtımını ilerleyen günlerde yapacağımız lansmanlarla size duyuracağız. Florya, Kemerburgaz, Spor Salonu gibi bir sürü proje. Bu projelerden elde edeceğimiz payda tahminlerin çok ötesinde."
Dursun Özbek: "Projeleri yapmadan önce genel kurullara getireceğiz, sizlerin onayını alacağız. Tabii sadece gayrimenkul değil! Columbus gibi çok önemli bir projemiz var. Bunun yaratıcısı Cemal Özgörkey'dir! Bu konuyu en iyi bilen kişi kendisidir."
Dursun Özbek: "Projelerden gelecek parayı, kılına bile dokunmadan, kanayan yaramız olan Bankalar Birliği ile olan borcumuzun ödemesine göndereceğiz! Ne yaparsanız yapın böyle bir realizasyon yapmadan bundan kurtulamazsınız. Yok bir sene öteleyeceğiz, yok bilmem ne..."
Dursun Özbek: "Projelerden elde edeceğimiz gelir, Bankalar Birliği'ne olan borcumuzun üzerindedir. Konuşmamın başında ifade ettim... Geçmişten ders aldım değerli arkadaşlar. Geçmişten ders alarak geliyoruz! Öyle har vurup harman savurmak yok!"
Dursun Özbek: "Projelerimizin içinde buralardan elde edilecek paraların kurulacak fonlar; "altyapı fonları, gayrimenkul edinme fonları" altında toplayarak Galatasaray'ın gelecek 25-30 yılını kurtaracak fonlar olacak..."

30:20 sonrası. Orkun Darnel, 30 Nisan dönemi için seçim dönemi için yapılan çalışmaları ve oyuncu maliyetlerini bildiren bir mesaj atmış ve voleybolda transfer döneminin bu dönem olduğunu söylemiş, Hamamcıoğlu geri bile dönmemiş. Öztürk bütçenin %10 üzerine de çıkabilirsiniz diyip onay vermiş. Ah ah... Sonumuz kötü

Columbus vakasi Esref baskanimi bitiren hamle olabilir gibi gorunuyor malesef. Dursun'un listesindeki hakiki Galatasaraylilarin peskese ranta izin vermemesine kaldik artik

Onlar galiba direk nakit parayla satti. Biz de Riva'yi satamaz miydik bilmiyorum.
Vikipedi sayfasina detaylari var. Tabii ki en mantiklisi nakite satmak biz satmadik zaten peskes cektik. Babamla en buyuk tartismam da bu olay yuzunden olmustur. Ben AKP'yi suclarim peskes cekildigi icin babam ise genel kurulu suclar.

Neyse olay su normalde burada imar izni yok insaat izni yok once sessiz sedasiz insaat izni geciriliyor karsiliginda arsanin bir kismi belediyeye veriliyor. Sonra da bam diye surpriz sekilde satiliyor 4 sirketten olusan bir konsorsiyuma Real Madrid'e dusen pay 480m Euro ki bu taa 2003'te yani ciddi deli para. Bunun 100m'siyle dehset bir tesis yapiliyor bugun hala kullanilan ve dunyanin en iyi tesislerinden olan, icinde stadyum bile var yani tesis dedigime bakma. Kalaniyla da borc daha yonetilebilir hale geliyor ve oyunculara yatiriyorlar. Galacticos donemi zaten.

Vikipedi sayfasina detaylari var. Tabii ki en mantiklisi nakite satmak biz satmadik zaten peskes cektik. Babamla en buyuk tartismam da bu olay yuzunden olmustur. Ben AKP'yi suclarim peskes cekildigi icin babam ise genel kurulu suclar.

Neyse olay su normalde burada imar izni yok insaat izni yok once sessiz sedasiz insaat izni geciriliyor karsiliginda arsanin bir kismi belediyeye veriliyor. Sonra da bam diye surpriz sekilde satiliyor 4 sirketten olusan bir konsorsiyuma Real Madrid'e dusen pay 480m Euro ki bu taa 2003'te yani ciddi deli para. Bunun 100m'siyle dehset bir tesis yapiliyor bugun hala kullanilan ve dunyanin en iyi tesislerinden olan, icinde stadyum bile var yani tesis dedigime bakma. Kalaniyla da borc daha yonetilebilir hale geliyor ve oyunculara yatiriyorlar. Galacticos donemi zaten.
Benim aklimda sanki 1990'li yillar diye gecmisti. 95 96 gibi.
Iste Suker, Seedorf filan transfer edildigi vakitler. Yine de emin degilim

Benim aklimda sanki 1990'li yillar diye gecmisti. 95 96 gibi.
Iste Suker, Seedorf filan transfer edildigi vakitler. Yine de emin degilim
Emin olmanin basit bir yolu var. Attigim wiki linkine bakman.

Aklinda oyle kalmis olmasi normal borcu o donem yapiyorlar. 90'lar sonunda borc oyle bir sisiyor ki bu noktaya geliyorlar yani.

Zaten Real icin Avrupa'nin daimi buyugu gibi konusulur ama 60'lar, 70'ler, 80'ler ve hatta 90'larin basi hep husrandir.

Şu ikisi birleşse bile birşey çıkmaz.

Emin olmanin basit bir yolu var. Attigim wiki linkine bakman.

Aklinda oyle kalmis olmasi normal borcu o donem yapiyorlar. 90'lar sonunda borc oyle bir sisiyor ki bu noktaya geliyorlar yani.

Zaten Real icin Avrupa'nin daimi buyugu gibi konusulur ama 60'lar, 70'ler, 80'ler ve hatta 90'larin basi hep husrandir.
Mazisini biliyorum da sanki bu konusmalari arkadas ortaminda 90'larin sonunda yaptik diye aklimda kaldi. Messi gelene kadar azılı Madrid destekcisiydim.

Mazisini biliyorum da sanki bu konusmalari arkadas ortaminda 90'larin sonunda yaptik diye aklimda kaldi. Messi gelene kadar azılı Madrid destekcisiydim.
Son kez soyleyeyim o zaman wiki sayfasinda o da yaziyor. Surekli konusuluyormus ama bir turlu projelendirilmesinden emin olunamiyormus. Gayrimenkul projesini hayata gecirmeyi basaran ise Florentino Perez olmus. Ondan sonra nasil yapismissa koltuga hala orada.

Son kez soyleyeyim o zaman wiki sayfasinda o da yaziyor. Surekli konusuluyormus ama bir turlu projelendirilmesinden emin olunamiyormus. Gayrimenkul projesini hayata gecirmeyi basaran ise Florentino Perez olmus. Ondan sonra nasil yapismissa koltuga hala orada.
Evet, okudum. Orada yatirim fonu diyor. Belki 90'li yillarda konusuluyordu cunku Madrid belediyesini cok sucluyorlardi.

Florentino perez saglam zengindir ya hatta dünya insaat sektöründe büyük firmalardan birine sahip. Antreman tesislerinden bu derece başarılı ve gelir sağlamasının sebebidir ayrica.

Geçmişten ders alarak geliyoruz! Öyle har vurup harman savurmak yok!

Yani dursunda kabul ediyor paralari hortumladigini veya gereksiz sekilde para harcadigini. Kimsede sormaz neden diye. Demek projelerden okadar para gelecek ki durmadan BB yatacak paralar, hatta fonlar kurulacak. Onlar nasil projeymis de devasa geliri olacak? Bu adamin hic birsey dedigine inanmam, projeyi hayata bile gecirmezler, belki göstermelik bir iki tanesi yapilir onlarda para yerine zarar yazdirir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Divan konuşmalarını dinledim. Dursun Özbek'i hiç sevmem ama adamı zorla aday yapmışlar, tehdit edilmiş bile olabilir.

Divan konuşmalarını dinledim. Dursun Özbek'i hiç sevmem ama adamı zorla aday yapmışlar, tehdit edilmiş bile olabilir.
Bende zorlanıp kullanıldığını düşünüyorum aynı şekilde 0 sempatim olmasına rağmen.

Yani söylenen " gel ol , sen dğeil diğerleri koştursun (MÖ bu senaryoda maalesef) - senin adın olursa bir çok insanı bir araya getirebliriz" gibisinden.

Hatta bir adım ötesinde belkide Aysal'I bu şekilde ikna etmeye çalışmışlardır - o hiç sıcak bakmamıştır mecbur Dursun'a gidilmiştir bile olabilir. Bizim camiamız garip bir yer - her senaryo mümkün.

şuda dipnotum olsun: ben hiç bir koalisyonun uzun vadede canlı kalacağını sanmıyorum - o nedenle buda bölünecektir ya da bir tarafı düşecektir eğer yönetime gelirlerse

Şaka maka düne geri bakınca belkide kafa kafaya olabilr bu seçim oyları diyorum yav.

Süprizde olursa şaşırmayacağım kesinlikle - Oy dağılımı gelecek süreç için "bölünme/ayrışma" konusunu net koyacaktır ortaya .

Gidip hakikaten Eşref başkan seçilirse bir daha ne Dursun'u ne de MÖ'yü görmeyiz. Belki o zaman uzun vadede fikir birlikleri olmaya başlar(Eşref'in başarılı olup olamamasından bağımsız - istemiyoruz para gücünün ön planda olduğu kişilerin başkanlık yapmasını demiş olacaktır divan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt