Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki taraf ta bir hafta icinde kurulan ekipler oldugu icin celiskili aciklamalar geliyor

Koskoca Galatasaray bu iki aday dışında başka bir aday çıkaramıyor mu? Vizyoner, çağdaş, geleceğe ümitle bakmamızı sağlayacak bir aday yok mu?

Daha dün Adnan Öztürk, Cenk Ergün ile kesinlikle çalışmayacağını açıklamışken bakalım bu konu seçim öncesi sıkıntı çıkaracak mı?

adnan öztürk eşrefi resmen kendinden aşağı görüyor laflara bak.

Şimdi iki tarafa bakalım(kendi bakış açımdan yorumluyorum tabi)

DURSUN TARAFI:
Dursun Özbek
: Bence ismi altında toplanılıyor - aslında aman aman istekle gelmedi bu pozisyona. Tabii son lansmanlardaki ilgiyle iştahlanmışta olabilir. Uzun vadede çıkacak çıkar niyeti var mı yok mu. Bu risk hala var ,bir tarafta bu düşüncem kalacak.

Metin Öztürk: Den den işareti oldu kendisi birleşmeden sonra - saçma konuşmalar yapmak yerine ama Dursun Özbek ama Erden Timur'un söylemlerini paylaşıyor. Fakat foto verirkenki vucüt dili - ön tarafta durma olayı , ben buna takığım ve doğru olduğuna inanıyorum. Bana ilerisi için pusuda bekleyen adam izlenimi veriyor. Derdi başlıca Ada konularıydı bu adamın. Her aylık toplantıda 1 dkda hem ada sonra giydirme laf ile Burak Elmas üzerine gitti. Sonra, dün Burak Elmas'ın açıklamalarına bakınca dediği bir şey var "Karşıma çok cephe aldım , bana onlarca başvuru var, eşini dostunu çocuğunu dahil etmek için müracaatlar ile. Sadece tanıdık olduğu için" ...bunu duyunca dedim yönetimde en genç yönetici kadın diye söylenden hanım var - Koç holdingte çalışan... Metin Öztürk kadrosundaydı - aklıma hemen ilk o geldi.

Erden Timur ve Cemal Özgörkey: Erden Timur şov yaptı - taraftarın zaten sevdiği biriydi açık konuşarak ,daha önemlisi NET konuşarak daha daha bir sevildi - hatta bir sonraki başkan gözüyle bakılıyor (bu icraate - lafta kalmamaya bakar , inşallahta öyle havada kalan konuşmalar olmaz. Metin Öztürk rahatsız olacaktır kendisnin prim yapmasından - çünkü kadro verilmesi öncesi güya Erden Timur arkadaşlarıyla neden MÖ 'ye bu kadar taviz verdin diye Dursun'a gidince bir tartışma haberi vardı...ordanda kalan bir hesap açmıştır sinsi MÖ). Cemal Özgörkey'i dinleyeceğiz , yani şu Colombus muhabbetini Erden Timur'un sunumundaki şeylerden detay oalrak ayıran durumlar tam nedir diye)

ilk 2 isim tamamen direkt bunlara oy verme , tehlikeli diye bağırıyor ama sonraki 2 isim eğer uzun vadede işler yapılacaksa ŞU AN bunlara girişecek potansiyelli adamlar olarak görüyorum.

EŞREF TARAFI:
Eşref Hamamcıoğlu :
Takıldı kaldı koalisyonda kolalisyon . Anlıyorum erteleme olmasaydı Metin'e karşı kazancaktı - oradan kaybedecek algısının arttığı yerde ayarları bozuldu hafif. Şu Colombus benimdir onundur muhabbetini gereksiz açtı. Ordanda tepki yedi. Adnan Öztürk'ü kattığından beri net şekilde neyi nasıl yaparım , niyetim nedir renk tam vermiyor. Hala aslında kapalı kutu.Sunumun bekliyoruz. Şu yukarıdaki videolarda da dün Adnan Öztürk'e dediğimi diyeceğim. Bugüne kadar elinizden tutan mı vardıda bu spor lisesini çıkardınız. Burak Elmas yönetimine derdiniz - çoktan başlanırdı belkide - yoksa maksat Galatasaray'dan öte BEN YAPTIM BİZ YAPTIK demek mi...Neredeydi bu filirler Nisan öncesi...

Adnan Öztürk: Bana güven vermedi - patır patır bir şeyler dedi ama Eylül Ekimde tekrar seçim olur diyen - hiç yönetim kafasına girmeyen adam , şimdi yönetimde projeler daha büyük projeler diyor. Haneye eksi yazdı şu ana kadar. BASKET SALONU YAPMAYACAĞIZ çok kötü bir laf - o branş kendi ayağında kendi döngüsünde dönsün istiyorsan , GS taraftarı içinde futbolda ayrışırken baskette birleşen bir havayı güçlendirmek istiyorsan o salonun av

Genel olarak ikiside yapmadı:

- TD kim - saha içinde neler yapacaksınız ? Sırf 2 -3-5-10 yıl süreçli projeler üzerinden gidiyorlar. Birtek Dursun mevcuta takivye yapıp şampiyonluğa oynayacağız dedi o kadar - Eşref satışa sıcak bakan taraf gibi duruyor şu an. FT konusunu açmayıp akıllılık ediyor, dünkü BE açıklamaarı ve sonrasında Edi-Büdü'nün programındaki karşılık konuları ters teperdi. Ama ben fikrim değişmez , FT sarmalına TD Olarak tekrar dönülmemeli. Bir riski alsınlar Okan'ı getirisinler , başarılı olursa 3 -4 sene mümkünse TD konuşmayalım. Eşrefte bu yok , getireceği ilk yabancı TDnin kötü gidişatında ŞAK diye FT baskısı yapacak medya ve taraftar. Kaçarı yok onun. Bence farkında değil hala.

- Dursun tarafı daha ağır basıyor olsa da DÖ ve MÖ kombinasyonunun ileride çatırdayacağı çok aşikar - yani çok şaşırırım eğer güllük gülistanlık giderse orası . Bakarsın Ada oaylarından sonra MÖ patlak verir iyicene . Hiç kriz olmasında ben bu laflarımı yiğeyim sabha kadar razıyım.

- İki tarafta seçildiği anda çat pat her şey oluyor görünüyorlar halbuki yemezler. Bakın TFF seçilecek , Ali Koç kıçını yırtıyor ve allah bilir ne paralar döküyor (hani torrentin 2 M EU tazminatı medyada sakız olduya - AMAN NASIL VERECEKLER BUNU ...oraya bakmıyorlar) . Hazır başkan SEÇİLMEDİNİZ - konuşma rahatlığınızda var - biraz tepki koysanıza . Yok 5 yıldız, yok kupalar , yok 100üncü yılı alacağız... Dursun 100üncü yıldan gideceğine başka kanallardan girmeliydi. İkiside herhangi bir baskı yaratacak havası vermiyor. İkinci başkan MÖ olacak - göreceğiz mikrofonda neler diyecek, çirkef pis konuşma yapabilen bi o var çünkü.

- İki taraf içinde bir Abdurrahim Albayrak muhabbeti var deniyor spor kanallarında youtubeda - aman diyeyim, sakın diyeyim.

- Burak Elmas'ın iki tarafıda desteklemeyeceğimden - Eşref'i hedef alan terrbiyesizlik lafları ve OYUM VAR (belli - MÖ ye rağmen Dursun tarafına gidiyor. Basket maçında DÖ ve Erden Timur vardı konuşma fotosunda - MÖ yü yaklaştırmıyorlar bile ... ince detaylar bunlar)

Oy hakkım olsa heralde kullanmazdım - Eşref'in ne yapacağını bilmiyoruz , neler yapamaycağı ve yapmayacağını AÖztürk biraz belli etti.Şimdilik bu işi becerip bizi düzlüğe çıkaracak profil durmuyor. Öbür tarafada DÖ ve MÖ yüzünden elim gitmez.

Baska veren olmadigini Burak Elmas capsizindan mi ogrendik? 100-150 milyon genis bir aralik. Gercekte aktardigi para 100 milyon dahi degil.
Kim verdi o sponsorlukları son dönemde başka?

Daha fazlasını veren olsa Nef yazısını sildirmekten gocunmayacaktır.

Sıkıntı şu ki başka veren çıkmaz. Bir de Sixt var işte o da değerli bir Galatasaraylı, Erden Timur gibi.

adnan öztürk eşrefi resmen kendinden aşağı görüyor laflara bak.
Kendinden asagi zaten. Esref kazanirsa Adnan Ozturk ve dolayisiyla Unal Aysal & Inan Kirac sayesinde kazanacak.

Istedigi kadar konussun Sn. Hamamcioglu acikcasi Adnan Ozturk'e ipleri vermek zorunda. Versin de zaten.

Sn. Adnan Ozturk ortaya Galatasaray'in kurtulus recetesini koymustur. Carsamba'yi bekleyin.

adnan öztürk baskanlıga aday olup,aysalı da yanına alsaydın kardeşim.ne diye eşrefle oyalıyosunuz milleti

adnan öztürk baskanlıga aday olup,aysalı da yanına alsaydın kardeşim.ne diye eşrefle oyalıyosunuz milleti
Yapacakti 6 ay sonra diyordu. Dursun Ozbek devreye AKP'yi sokup Firat Develioglu uzerinden secim yeniletip aday olup bir de ruzgari arkasina alinca bu sekilde elini tasin altina koymak zorunda kaldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt