Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse bekleyip gorecegiz. 2023 secimi sonrasi bambaska seyler olur zaten, ortaya bir suru baska aday ve gruplar cikar. Yine de evet, Esref Hamamcioglu genel hatlariyla egitim vakfi cizgisinden ayrilamadan baskanlik yapar.1 sezon bile dayanamayacak saçma sapan, anormal bir oluşum eğer dediğin gibiyse. kukla başkanlık mı yapılır
adnan öztürk, ünal aysal ve inan kıraç desteğiyle eşrefe gücünü göstermeye çalışıyor da eşref kukla başkanlığa dayanabilecek karakterde biri gibi durmuyor açıkçası. seçimden hemen sonra girerler birbirlerine, sağlam bir oluşum gibi durmuyor neyazıkki.Hamamcıoğlu kendisine piyon muamelesi yapılmasından rahatsız olmuş Cenk Ergün konusunu oraya bağlıyorum dün yapılan açıklamadan haberi olmaması imkansız. O beraber çekilen fotoğraftan sonra ben de buradayım mesajında da ne kadar takarlar bilmiyorum Hamamcıoğlu'nun 1 ay önce çizdiği profille şu ankinin bu kadar tezat olmasının sebebi o fotoğraf zaten.
Metin Öztürk var bir deadnan öztürk kadar kolpa çok azdır bizim camiada
Basketin sadece maasi 2.250 veya 2.5 civari + Sadik icin bonservis verildiDaha önce isim hakkı bittiğinde Türk telekomun kapısında yatmadık mı 30 milyon tl için?Sponsorluk bedeli kdv dahil 850 milyon tl 10 yıl için,basketbol içinde bu sene 50 milyon tlye yakın para harcandı.
Rakiplerin yonetimleri arayip buluyo. Hicbirinin sponsorluklari bizden az degil. Demekki yonetimlerimizde bir beceriksizlik var. Erden Timur’un kimsenin yapmadigini yapmasi icin herhangi bir sponsor 3 verirken kalkip 5 vermesi gerekir. Ustelik bu 5’i dolar euro bazli vermeliki Galatasaray’a sahip cikiyo diyelim. Galatasarayli olmasinin sponsporluga bir etkisini maddi olarak goremiyorum. Baskalari goruyordur. Baskalari Burak Elmasi’da ove ove bitiremiyodu. Simdi Ozbek diyor taraftar inanilmaz. Ulkenin neden kalkinmadigini sorguluyoruz birde. Ulke olarak vasati yuceltirsen iki yakan bir araya gelmez. Erden Timur’a karsi notr’um. Henuz abartildigi gibi bir hunerini gormedim. Gorursek destekleriz. Sonucta Galatasarayimiz kazanir.Kim verdi o sponsorlukları son dönemde başka?
Daha fazlasını veren olsa Nef yazısını sildirmekten gocunmayacaktır.
Sıkıntı şu ki başka veren çıkmaz. Bir de Sixt var işte o da değerli bir Galatasaraylı, Erden Timur gibi.
Ya da Dursun rant elde etmesin diye olabilir mi?? Riva gibi olmasin diye ornegin?
Adiós Dome
Adnan Öztürk yillardir sorumluluk alsin deniyordu ama 2 günde ortaligi karistirdi. Baskan adayi olsa ne olurdu acaba?Adnan Öztürk'ten kolpacısı muhtelemen Yiğit Şardan falandır. Kağıttan kaplan derler ya, Adnan'da aynı öyle.
florya riva olayından sonra dursuna zerre güvenmem ama bu sefer projelerin başında erden timurun olması insana biraz güven veriyor.Arazi satilir degerlendirilir onda problem yok,dursundaki olay satmasi degil peskes cekmesi
Araziler bugun misket gibi,taso gibi millete yagma yapilsin ona bile varim ama peskes cekilmesin,elimizden gidecekse gitsin ama eline gecmemesi gerekenlere gitmesin en azindan
3 milyon dolara yakın bir rakam harcandı koç vs toplam bu sezon.Basketin sadece maasi 2.250 veya 2.5 civari + Sadik icin bonservis verildi