Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerin yonetimleri arayip buluyo. Hicbirinin sponsorluklari bizden az degil. Demekki yonetimlerimizde bir beceriksizlik var. Erden Timur’un kimsenin yapmadigini yapmasi icin herhangi bir sponsor 3 verirken kalkip 5 vermesi gerekir. Ustelik bu 5’i dolar euro bazli vermeliki Galatasaray’a sahip cikiyo diyelim. Galatasarayli olmasinin sponsporluga bir etkisini maddi olarak goremiyorum. Baskalari goruyordur. Baskalari Burak Elmasi’da ove ove bitiremiyodu. Simdi Ozbek diyor taraftar inanilmaz. Ulkenin neden kalkinmadigini sorguluyoruz birde. Ulke olarak vasati yuceltirsen iki yakan bir araya gelmez. Erden Timur’a karsi notr’um. Henuz abartildigi gibi bir hunerini gormedim. Gorursek destekleriz. Sonucta Galatasarayimiz kazanir.
Fenerin tüm sponsorları Koç

Tjk en son 3 kuruş alıyordu formaya, stat anlaşmaları eski

Trabzonınki zaten hükümet destekli direkt

Bahsettiğin rakipler hangileri?

Diyorsun ya Erden bir şey vermiyor diye, başkası gelsin de o bir şeyi versin, var mı veren?

2-3 katı değil bir tane babayiğit çıksın da versin, vereni bulmalılar demekle olmuyor bu işler.

florya riva olayından sonra dursuna zerre güvenmem ama bu sefer projelerin başında erden timurun olması insana biraz güven veriyor.
Reiz bari sen yapma

Dursun onceki donem terimi getirmisken,iyi kadro kurmusken,o gucle secime gitmisken onu bile kaybetti,o derece sevilmeyen biri

Peskes cekmeleri,transferdeki rezillikleri,kulube fatura kesmeleri,sportif basarinin esamesinin okunmamasi,taraftarin nefret etmesi sebebiyle

Ayrica 2 baskan adayinin secim ertelendiginde simdi aday kim cikarsa bu oyunu o tezgahlamistir demesi ve dursunun aday olmasi sebebiylede

Dumduz cikip aday olmasi mantiksiz,erden uzerinden oy topluyor iste,toplamak icinde yok cebimden su kadar vericem,bu kadar teminat gostericem diyip milleti kandiriyo,kandiriyo diyorum cunku bu adam kulube fatura kesmis bi adam,onceden verdigi paarayi aninda almis adam,m.koydeki binayi kimse tutmazsa 5m dolara ben kiralarim diyip ortaliktan tuymus bir adam,simdi bunlari yapmis birinin 10 milyar tllik gsyi ucuracak projeyi yapmasi mumkunmu,hadi buyuk gsli bu adam insan nefret edildigi bir yere secimleri erteletip,cebinden para koyma pahasina bu zorluga girisirmi

Konusmayi bilmiyo diye millet saf saniyo,yahu ahmet bulut bizi gedson transferinde nasil elinde oynatti,bu dursun ahmet bulut gibi adami bile kaziklamis biri

Yukarda yazdiklarim bir yana iktidar tarafindan bir gorev verildigi secimin iptali kararinin hemen cikmasindan belli

arkadaşlar durumlar yoruma tabii açık

ama o şu bu oncu uncu dememizle olmuyor - Divan üyesi varsa arkadaşlar aramızda ayrı ama oy hakkımız taraftar olarak yok. (iyi ki yok - batardık).

Cumartesi başkan şeçilecek - biz taraftarlara düşen ilk gün desteğini vermektir kim seçilirse seçilsin, sev ya da sevme.

Serdar kelleci güzel bir yorum yağmış öğlen yayınında

"Proje deliliği var ... assetler güzelde sizin esas faaliyetiniz futbol...projeniz bu olmalı"

Bu konuda çok renk vermedi kimse - doğru bir yorum.
Bu konuda kimse renk veremez bilerek renk vermiyorlar zaten. Hocamız yerli olacak projemiz şu deseler anında Terim'i gündeme getirecek muhabirler. Terimi destekliyorum dese bir türlü dmese bir türlü. Ya da Okan Buruk'a anlaştık dese (Bence doğrusu olur) bir sürü laf eden çıkar. Aynısı transferler için de geçerli. Tecrübeli oyuncu bulsan yatmaya geliyor para yiyip gider denir, genç bulsan bu nerede oynamış da Galatasaray 'ı hak etmiş denir. Dolayısıyla Özbek cephesi bu konuda bir tavır koymak istemiyor. Bence de doğrusu bu planlama yapmak Gerek ama bu konuda renk vermemek lazım.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu konuda kimse renk veremez bilerek renk vermiyorlar zaten. Hocamız yerli olacak projemiz şu deseler anında Terim'i gündeme getirecek muhabirler. Terimi destekliyorum dese bir türlü dmese bir türlü. Ya da Okan Buruk'a anlaştık dese (Bence doğrusu olur) bir sürü laf eden çıkar. Aynısı transferler için de geçerli. Tecrübeli oyuncu bulsan yatmaya geliyor para yiyip gider denir, genç bulsan bu nerede oynamış da Galatasaray 'ı hak etmiş denir. Dolayısıyla Özbek cephesi bu konuda bir tavır koymak istemiyor. Bence de doğrusu bu planlama yapmak Gerek ama bu konuda renk vermemek lazım.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haklısın,

renk vermekten kastım şu . Kemerburgaz yukarı Florya aşağı , Bankalar birliği yukarı tahmini gelir beklentisi aşağı...

%90-95 bu , %5-10 futbol var gündemde. İsim verme çalışmalara dair sızdırma bir şey tabi - Ama basa basa GS geliyor herkes vaziyet alsın falan de ne bileyim.

Reiz bari sen yapma

Dursun onceki donem terimi getirmisken,iyi kadro kurmusken,o gucle secime gitmisken onu bile kaybetti,o derece sevilmeyen biri

Peskes cekmeleri,transferdeki rezillikleri,kulube fatura kesmeleri,sportif basarinin esamesinin okunmamasi,taraftarin nefret etmesi sebebiyle

Ayrica 2 baskan adayinin secim ertelendiginde simdi aday kim cikarsa bu oyunu o tezgahlamistir demesi ve dursunun aday olmasi sebebiylede

Dumduz cikip aday olmasi mantiksiz,erden uzerinden oy topluyor iste,toplamak icinde yok cebimden su kadar vericem,bu kadar teminat gostericem diyip milleti kandiriyo,kandiriyo diyorum cunku bu adam kulube fatura kesmis bi adam,onceden verdigi paarayi aninda almis adam,m.koydeki binayi kimse tutmazsa 5m dolara ben kiralarim diyip ortaliktan tuymus bir adam,simdi bunlari yapmis birinin 10 milyar tllik gsyi ucuracak projeyi yapmasi mumkunmu,hadi buyuk gsli bu adam insan nefret edildigi bir yere secimleri erteletip,cebinden para koyma pahasina bu zorluga girisirmi

Konusmayi bilmiyo diye millet saf saniyo,yahu ahmet bulut bizi gedson transferinde nasil elinde oynatti,bu dursun ahmet bulut gibi adami bile kaziklamis biri

Yukarda yazdiklarim bir yana iktidar tarafindan bir gorev verildigi secimin iptali kararinin hemen cikmasindan belli
dursunu zerre sevmem iktidarın adamı olduğu düşüncesine de karşı çıkamam geçmişteki hareketlerinden dolayı. ama erden timur güvenilir bi izlenim veriyor bence, onu dursundan ayrı düşünüyorum bir rant olayı dönerse karşısında durur gibime geliyor. eşref tarafı da dursun tarafı da rant niyetinde olabilir, gizli gündemleri varsa bilemeyiz. eşrefin ve sürekli görevden kaçan adnan öztürkün bile böyle hırsla başkanlığa saldırması da insanı işkillendiriyor.

:asd: :asd: :asd:

Dursun'un adami A.Y. Ocakli laf ediyor Inan Kirac adina konusuyor onunla fotograf cektirip gorusen A.Ozturk'e inanilmiyor da ona mi inaniliyor :asd: :asd: :asd:

Bu arada Adnan Ozturk'un su yorumu cok dogru: "Dome hoca basarisiz degil ama cok yipratildi." Aklin yolu 1

Eşref başkan için Adnan Öztürk den çok daha önemli bir hamle bence son yıllarda Erden Timur dışında hatrı sayılır desteği olan sayılı insanlardan Murat Özkaya

Bu arada bahsedilen röportaj

Son düzenleme:

nedense seçim havası bugün bana bunu izletti

en sonda muzonun kameraya bakışı ile izliyorum seçimi

Son düzenleme:
Esref once adnan ozturkun baskani olsun da sonra gsye olur
1654529236641.webp

Şu an Eşref Hamamcıoğlu'nun karşısında Burak Elmas bile olsa yine Burak Elmas derdim. Tam anlaşılmayan bir durum var, Dursun Özbek ne kadar güvenilmez, yalan dolan bir adam olursa olsun karşısında boş küme var, hatta boş küme de değil yutan eleman diyelim. Çarpma işleminin sıfırı işte, kurtulamıyorsun. Çünkü bu adamların zihniyeti çok sıradan, düz. Kulübü (daha doğrusu derneği) bizden başka kimse yönetemez, kimse o koltuğa yakışmaz. Biz derken Eşref Bey, Ünal Aysal vs İnan Kıraç'ın desteklediği her kimse işte. Ünal Aysal'ı bir nebze hadi ayrı kefeye koyalım, adamın bir vizyonu vardı en azından ama bu adamlarda icraat micraat yok. Öyle şeylere ihtiyaç duymuyor adamlar. O yüzden bir önceki seçimde Burak Elmas'la ilgili doğru düzgün bir algım olmamasına rağmen direkten döndük diye düşünmüştüm ki hala da aynısını düşünüyorum. Burak Elmas'ın seçilmesinden ziyade bunların seçilmediğine sevinmiştim şahsen (ya da Yiğit Şardan gibi gereksiz adamlar olmadığı için). Çünkü bunlar gelseydi şu an bir ihtimal küme de düşmüştük, Avrupa Ligi'nde de hiç var olmayacaktık, belki basketbolda da olmayacaktık. Yani bundan kötüsü olmaz diye bir mantık yok, gayet de olur(du).

Yani mevcut ortamda kendi açımdan düşündüğüm zaman ya tarafsız kalmak gerekir ya da Erden Timur gibi adamlara güvenerek Dursun Özbek'i seçmek gerekir. Başka bir yol görmüyorum ben.

Eşref başkan için Adnan Öztürk den çok daha önemli bir hamle bence son yıllarda Erden Timur dışında hatrı sayılır desteği olan sayılı insanlardan Murat Özkaya

Bu arada bahsedilen röportaj

yav serkan....TD sorusunu takiben Aspor yorumculuklarında bağıra bağıra gözler sağa sola oynayarak çizdiğin resmi çizsene?

"Türkiyede 5 tane şampiyon olmulş yerli hoca BOŞTA - Bu bazı şeyleri belli etmiyoru mu ...son yabancı şampiyon ZİCO....yani ZİCO ...Hani çocukken postelrini astığımız ZİCO " desene.... çok güzel habercisin valla..

Hmm önünüzde ceket ilikleyesi geliyor insanın hm hmm hm ...

meh...

Edit:

Geleyim Eşref kısmına - Sportif direktörü açıkladı - A.Öztürk kıpkırmızı oldu heralde izlediyse ya da telefonda "Ünal abi ne diyo bu yav ben öyle dedim - beni çizdi şimdi" modunda mıdır ?

Erden Timur'a karşı artniyetsiz ve yıpranmaması konusunda ele alması fena değil - ama sempatik yaklaşmak zorunda zaten ona . Kaldı ki Eşref seçilirse Basketteki düzeni bozmayacak Erden orda devam edecek işlerine belli.

Colombus olayını sen benden çıkarıp GS projesidir demesi güzel - ama o zaman eneden tivitterda geçen senenin kitapçığında kendi adını paylaştın derim ben adama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt