Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cümleleri diye düşünüyorum tümcesi ile bitirmesi lüzumlu mu aceba .. !!!
Şu ana kadar zannedersin seçime 3 gün yok - aday olduktan sonra ilk konuşması gibi cümleler.

Masada toplanalım edelim, fikirler ile hepberaber çıkalım...çok geniş içi dolmamış cümleler. Eşref Bey bunların hepsi planlanmış olması lazım

Şu ana kadar zannedersin seçime 3 gün yok - aday olduktan sonra ilk konuşması gibi cümleler.

Masada toplanalım edelim, fikirler ile hepberaber çıkalım...çok geniş içi dolmamış cümleler. Eşref Bey bunların hepsi planlanmış olması lazım

geçen sene yazdığı metindir kesin

Eşref Hamamcıoğlu: "Son zamanlarda o kadar çok paradan, müteahhitlikten, gayrimenkullerden konuştuk ki Galatasaray'ın asıl değeri insanı unuttuk."

Bok atma Eşref - karşı tarafın bugün dahil 50 şekil inebildiği detaya indi ...

Kendi işlerine geç

(bunu yazarken gene TEMEL lafı etti)

orda 200 kişiyi bulmuşşsun - 15 tanesi beleş atkı almaya gelmiştir - 25 tanesi basındandır - 30 tanesi senin kadrondan - 30 tane eş dost desen aslında 100 kişi toplamışsın oraya hala 1 aydır kullandığın cümleleri kuruyorsun..

Eşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk sadece para vermekle olmaz. Akıl da bir sponsorluktur."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk sadece para vermekle olmaz. Akıl da bir sponsorluktur."
Seçimi eşref kazansın Erden olsam "şunu dedin hatırlıyor musun ? ...çektim lan nefi al hadi bakiim." derim korkutmak için.

Hala kendinden bahsetmiyor diğer her noktaya laf atıyor..

Umarım sevilmez ama eşref seçilirse mali olarak gerilemeyiz fakat sportif başarı filan beklemesin kimse liseli bunaklarla bol bol aktiviteler olacaktir

Eşref Hamamcıoğlu: "Şunu söylemek istiyorum. Biz hayal satmıyoruz. 1 senede 250 milyon dolar borcu kapatacağız, şu kadar kasa kolaylığı sağlayacağız, bu kadar gayrimenkul satacağız diye bir vaadimiz olamaz."

Umarım sevilmez ama eşref seçilirse mali olarak gerilemeyiz fakat sportif başarı filan beklemesin kimse liseli bunaklarla bol bol aktiviteler olacaktir
benimde düşüncem bu yönde,

25 dkdır dışarıya laf atma , kendini savunma halinde.

Eğer bunca dakika konuşup - 10 dk bir görsel görürsek seçimini sonucu belli diyeceğim.

hahaahah Paid Actor "Hayır" dedi

Yok bunlardan bi halt olmaz. Secilirse skipleyelim gelecek 3 yilk

Eşref Hamamcıoğlu:

“Seçimden 1 gün sonra 12 Haziran’da pilav var. Hepinizi bekliyoruz.”

Yaw bu ne? Pilav ile moruk oyu topluyor

Eşref Hamamcıoğlu: "Şunu söylemek istiyorum. Biz hayal satmıyoruz. 1 senede 250 milyon dolar borcu kapatacağız, şu kadar kasa kolaylığı sağlayacağız, bu kadar gayrimenkul satacağız diye bir vaadimiz olamaz."
Zaten sorun orda ya 2. kere seçime giriyorsun hiçbir vaadin yok daha ortada

Tam 30 dk oldu ...kendinden bahsetmedi...

2011 den beri her döneme laf atmakta hala... bu şekilde sen o insanlarında başkanı olabileceğini düşünüyor musun ya... kafan mı çalışmıyor eşref bey ya

Yok bunlardan bi halt olmaz. Secilirse skipleyelim gelecek 3 yilk

Eşref Hamamcıoğlu:

“Seçimden 1 gün sonra 12 Haziran’da pilav var. Hepinizi bekliyoruz.”

Yaw bu ne? Pilav ile moruk oyu topluyor

Gelin gelin bu akşam pilav var. 12 haziranı beklemeden gelin yedireyim size pilav. Oyunuzu bana verin :)

heh Dursuna atacağı tek kurşunuda kullandı

Eşref bey BB anlaşmasının sabit faiz ile imzalandığını sanıyor herhalde. Yarın bir gün faizler %35'e yükseldiğinde faiz 1 milyar Tl olduğunda da aynı şeyi dersin herhalde. Riva'daki orman arazisinden bahsetti ama orada ormanın kalmadığını da bilmiyor. Bu kadar bilgisizlikle bunları söylemek komedi gibi.

Anlatmaya çalıştığım buydu. İkisi de birbirinden beter. Hangisinin tarafını seçeyim ben? Kim gelirse ona küfredeceğiz işte. En çok kime gıcık oluyorsanız onu destekleyin.

Aidat slaytında neden GS.org anasayfası var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt