Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Eşref Hamamcıoğlu: "Son zamanlarda o kadar çok paradan, müteahhitlikten, gayrimenkullerden konuştuk ki Galatasaray'ın asıl değeri insanı unuttuk."

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref Hamamcıoğlu: "Son zamanlarda o kadar çok paradan, müteahhitlikten, gayrimenkullerden konuştuk ki Galatasaray'ın asıl değeri insanı unuttuk."

Kendinden emin değil omuzcu esrefcümleleri diye düşünüyorum tümcesi ile bitirmesi lüzumlu mu aceba .. !!!
Aklinla peynir ekmek ye senEşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk sadece para vermekle olmaz. Akıl da bir sponsorluktur."
Bunu zaten hepimiz biliyoruz ama karşısındakini karalama/kötüleme/aşağı çekmekten çok icraat konuşması gerekiyor - şu an yok .Dursun özbek’le ilgili soylediklerinin tamami dogru
Yalan konusmaya gerek yok burda bile insanlar lanet okudular adama baskanlik dönemi boyunca
onu diyorum..aidatlar ilgili slayt var yanında gs.org var ?? wtf...slaytta gs.org var
Eşref Hamamcıoğlu: "Sponsorluk sadece para vermekle olmaz. Akıl da bir sponsorluktur."
Rahmetliye omuz atarken sende unutmuştun
onu diyorum..aidatlar ilgili slayt var yanında gs.org var ?? wtf...
Sıkıysa gelsin geniş omuzlu Dursun basganima omuz atsinBu herif anca dursuna laf ediyo