Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yahu apartman toplantısı yaptım - o güne mi denk gelir bu işler - vay arkadaş ya

olsam ilk Emir Tintiş'in gitme ihtimalini ve onun gibilerin durumlarını şartlarını ne kadar biliyorsunuz haberdarsınız diye sorardım - öbür konular gelirdi sonra :D

Aslında amcam GS liseslidirde ...kendisiyle yaka paça davalı olmasak sorardım...neyse...

Dursun Özbek'in listesi güçlü...

2.5 yıl süren Dursun Özbek Başkanlığı'nda kurduğu yönetiminden ayrılanların sayısını ve ismini hatırlayalım mı?
(@MindCimbom)

1654802366089.webp

2.5 yıl süren Dursun Özbek Başkanlığı'nda kurduğu yönetiminden ayrılanların sayısını ve ismini hatırlayalım mı?
(@MindCimbom)

Ekli dosyayı görüntüle 161675

yuakrıdan aşağıya
- küskün kalsın
- farketmez

- ne yararı oldu ?
- tanımıyorum
- tanımıyorum
- gelecek iş yapacak zaten
- ne görev yapar bilmiyorum , tanınan sima ama kaç yaşında artık?
- tanımıyorum
-tanımıyorum
- uzak dursun

- lol
- Altay
- Yamaç paraşütü

abdül ve dürüst var mıydı dursun yönetiminde ki

(@MindCimbom)

Ekli dosyayı görüntüle 161675
Buradaki isimlerin hiç biri ağır top denilen isim değil yalnız yönetimden istifa sebepleri de Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek'ti. Şu anda listesindeki isimler Mehmet Özbek'in karışmasına yada Özbek'in kendi bildiğini yapmasına izin verecek isimler değiller.

Dursun Özbek'in eski icraatlerine vurgu yapmanın bir anlamı yok biz biliyoruz zaten kim olduğunu camia karşısına niye doğru düzgün aday çıkaramadı oradan başlayalım konuya.

Dursun Özbek'in eski icraatlerine vurgu yapmanın bir anlamı yok biz biliyoruz zaten kim olduğunu camia karşısına niye doğru düzgün aday çıkaramadı oradan başlayalım konuya.

ilginç cevap olabilir ama GS Erden Timur'un anlattığı şekilde borçtan çıkar - sabit dokunulmayacak garanti sermayesi işleyen bir fonlu hale gelirse, kimse bunu Dursun ya da MÖ sinsisi başardı demez, Erden Timur bu süreçte dediklerinin%80 ini falan başarırsa başkan olur ...net

yani kötünün içinden iyi bir şey çıkma ihtimali olur - hayalperestlik az bir şey ama yukarıda Kararsızlar ve dursun diyenlerin bir kısmının umudu bu. (ben dahil)...

yoksa MÖ'yü yerden yere vuranlardan biriyim forumda - ne kadar uzak o kadar iyi , dursun isminin bile o rizikoyu taşıdığını hepimiz biliyoruz.

Eşrefin iğnelemesini sordu ajans1905 erdene

Paranın işleyişi - getirisi 4 -5 yıllık süreç, olursa faiz artarsa falan az daha rakamsal detayı var

Erden Timur, altyapıda düşündüğü modelin finansmanını koyacakmış. Fonlardan para akana kadar -altyapı fonu kurulana kadar- elini taşın altına koyacakmış.

Son düzenleme:
Erden Timur: "Kemerburgaz altyapı için yetmiyor, orada arsa isteyeceğiz çünkü Fenerbahçe'ye de verildi."

2/3 gündür Erden Timur'u ve anlattığı projeleri dinliyorum. Bu adam sadece iyi bir Galatasaraylı veya iyi bir müteahhit değil aynı zamanda muazzam zeki bir adam. Biraz önce Kadir Çetinçalı'ya Digital assetlerle ilgili bir açıklama yaptı. Gelecekte belki de futbola gösterilen ilginin azalacağını insanların odaklanma süresinin azaldığını 90 dakika sadece 1-2 gol izlemenin sıkıcı hale gelebileceğini dolayısıyla belki de futbol oyun kurallarının bile değişebileceğini anlattı. Bu süreçte özellikle Digital platformları daha da önem kazanacağını (game vs) buraya yönelik projelerinin de hazır olduğunu söyledi.

Erden Timur çok kaliteli bir isim gelecekte başkan olacağı da aşikar ancak kafama takılan sorular var. Daha 30 gün önce seçim iptal edilmese Eşref Hamamcığlu'nun kazanacağı neredeyse kesinken seçim iptaliyle beraber nasıl bu denli hazır hale geldiler? Bu kadar projeyi bir çırpıda nasıl hazırladılar? Camianın Dursun Özbek'e tavrı belli iken Erden Timur olmasa aday bile olamayacağı durumda Özbek kendini arka plana tutup Erden Bey gibi birini öne atarak seçimi kazanma gibi dahice bir planı nasıl düşündü. Yani bunların bir yol göstericiyi var belli, çok hazırlıklı ve hazırlar, Metin Öztürk gibi taraftarı irrite eden biri bile Dursun gibi daha da irrite edici biriyle seçime girmesine rağmen şu anda baya baya sempatik görünüyorlar. Bunları kim düşünüp akıl ediyorsa tebrik etmek lazım.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer Dursun seçilirse bir zahmet Erden Bey istifa edip bırakmasın. Çoğu taraftar onun için DÖ'yü kabullenmişken bu projeler için sonuna kadar savaşsın. Hayri Kozak'a kararlı olduğunu belirtmiş, umarım öyle olur.

Eşrefin Büyükçekmeceyi savunma şekli anormal komikti bu arada

"Hesapladık - 20 dk daha fazla yolculuk yapacaklar - toplu taşımayla gitmiyorki sporcular , lüks otobüsleri var" Bu kafanın kazanma şansı var mı allahaşkına ya

Erden Timur, altyapıda düşündüğü modelin finansmanını koyacakmış. Fonlardan para akana kadar -altyapı fonu kurulana kadar- elini taşın altına koyacakmış.
şu altyapı olayını düzeltirse erden timur, galatasaraya en faydalı işi yapmış olur. 10 yılda 1-2 adam zor çıkıyor a takım ilk 11 seviyesine.

Eğer Dursun seçilirse bir zahmet Erden Bey istifa edip bırakmasın. Çoğu taraftar onun için DÖ'yü kabullenmişken bu projeler için sonuna kadar savaşsın. Hayri Kozak'a kararlı olduğunu belirtmiş, umarım öyle olur.
EN KİLİT nokta o işte - Metin Özürk, Dursun'un kendisi çok kolay illallah dedirtecek hale gelebilir - umarım gelmez.

Metinden çekiniyorum bu hususta...acayip hemde.

Eşrefin Büyükçekmeceyi savunma şekli anormal komikti bu arada

"Hesapladık - 20 dk daha fazla yolculuk yapacaklar - toplu taşımayla gitmiyorki sporcular , lüks otobüsleri var" Bu kafanın kazanma şansı var mı allahaşkına ya
Motorin 28 TL olmuşken iddialı bir açıklama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt