- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşık olan yok. Sorun karşıda aday yok hiç bir dedikleri bir dediklerini tutmayan, söyledikleri şeyler 1 gün sonra yalanlanan birileri var. Özbek tarafı ekibi iyi olduğu ve bu sefer Mehmet Özbek'i falan işe karıştıramayacağı için ihtimal olarak bakarsak %35 iyi- %65 kötü(Özbek'ten dolayı) gitme ihtimali varken karşı tarafta bu oran %5 iyi-%95 kötü bunu sırf açıkladığı mantıksız projelere ve yalanlanan açıklamalara bakarak görebilirsin.celladına aşık olan bi gsc
Sal artik müns. Tencere kapak adaylar. Hangisi olsa öburunden beter. Akisina birakYav abi bu ne allah aşkına bu adamdan GS başkanı mı olur yav
Hayır kabul etmiyorum bu olayı
Bu dediklerini Eşref'te satıyor yalnız. Bir taraf bize ait olmayan 40 dönümü alıp Florya'yı biz değerlendirelim Florya'da bir yeri pazarlamaya gerek yok zaten kendiliğinden satılır o yüzden geliri kimseyle paylaşmayalım derken diğer taraf bizim 20 dönümümüzü Emlak konuta satalım diyor. Kemerburgaz'da da tesis yapmaya toprak kayması falan gibi saçma açıklamalar yaparken ne hikmetse oraya Lise- spor hastanesi- hotel ve bunların tesisleri yapılınca o tehlike olmuyor ve bunlar yap-işlet-devret modeliyle yapılacak diyor yani senin deyimiyle Galatasaray adı altında kimlere peşkeş çekilecek kimler Galatasaray adı altında işleterek paraları götürecek? Dursun konusunda endişelerin çok doğru bende katılıyorum ama sanki diğer taraf bunları dememiş gibi davranmanız biraz komedi.Sıfır ironi ile söylüyorum: bu başkan adaylarını görünce içim acıyor arkadaşlar.
Ve medyanın desteklediği hırsız dursun hükümetteki kankileriyle kulübü satmaya geliyor resmen...
Florya arazisi, Riva derken salyalar akıtıyor.
Sportif başarı umrumda bile değil...
Temelinden gidiyor kulüp... Yarın kötünün iyisi vasıfsız Eşrefin kazanması olur...
Iddiasız bir orta sıra takımı oluruz ama satılıp şampiyon olmaya tercih ederim bunu...