Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkanımda acayip bir olumsuzluk negatiflik ve art niyet seziyorum nedense

Bir tarafta mevcut başkana omuz atan adam diğer tarafta üyelere sizinle görüşeceğiz diyen adam. Evet sevgi kazanacak. Yersen.

Keşke hiç seçim olmasa Burak Elmas devam etseydi. Camposun danışmanlık yaptığı bir sezonu gorebilseydik. Gün geçtikçe hem ülkeyi hem kendini batıran iktidarın desteklediği Dursun Özbek in kazanmamasını dilerim. Bu Ekonomik koşullarda yatırım yapmak için doğru zaman olmadığını düşünüyorum. Kötünün iyisi Eşref in kazanmasını diliyorum

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarılar yağlı surat.Eşref dede nolurdu iyi kötü bişeyler sunup vaadedebilseydin

İktidarın desteklediği Dursun Özbek görüşü için bir şey diyemem ama Eşref bey tam tersiymiş gibi de düşünmüyorum.

Eşref başkan seçimi kazandıktan sonra belki Anıtkabir i ziyaret eder,sonrasında kurucumuz Ali Sami Yen ve efsanemiz Metin Oktay ı ziyaret eder.Bu ziyaretler bittikten sonra çok projesi olmasa da bir şeyler yapabilmek için ilk gideceği yer, seçim sonrası tebriğini kabul edeceği Cumhurbaşkanı ve Bakanlıklar olacaktır.

Faruk s. Galiba esrefe oy verdi. Esrefim dedigi yarin pilav var olayini hatirlatti

Bugüne kadar yaşım yettiğince bütün seçimleri izledim ya da takip ettim ama ilk kez birini izlemiyorum.

Dursun seçilince nerede kalmıştık twiti atar umarım malum rezilliklerine doyamamıştık.Takipçi sayısı katlanır yerinde olsam denerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt