Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSTV deki grafikler güzl ama alttaki bandın tasarımı içler acısı - googledan resim arayıp yapıştırmışlar.

Bende tam tersi düşünüyorum renktaş

Gençlerin oy tercihi Erdem ve diğer yönetim kurulu isimlerinden dolayı Dursun'dan yana olacaktır diye düşünüyorum
Burada bir kaç algı var. Ben kiminle konuşsam gençlerden Eşref ağırlıklı duruyordu. Diğer bir konu Burak Elmas ile olan seçimi referans alarak gençler oy vermez deniyor ama ikisi de yaşlı üye ve ikisi de liseli. Burak Elmas gibi sandıklar gençleştikçe Hamamcıoğlu’nun oy oranı azalmayacaktır.

1654952889977.webp

Cimbom Galatasaray

Şampiyonum Cimbomum

Dursun baskan önde oldugunu gördugunde ucaklari kaldirmaya baslamistir diye umit ediyorum

İlk iki sandıkta çıkan oylar sonrası Eşref Hamamcıoğlu yönetimi şoka girdi. (Spor Gecesi)

Dursun Başkan geliyor. Salı gününden itibaren transfer bombaları patlayacak. Ardı ardına inecek uçaklar. Show başlasın 🤣

Başkanım; Sörloth, matic, Alexi sanchez, James Rodriguez alalım oradan.🍺

İlk iki sandıkta çıkan oylar sonrası Eşref Hamamcıoğlu şoka girdi. [Spor Gecesi Digitale]

TEMELLER mi sarsıldı acaba....
TANITIMINDA BOŞ işler mi sundu acaba...
Çok mu bok attı karşıta acaba....
Çok my güvendi KENDİ lise bakış açısına acaba...

İnsan dinamiğinin olduğu alanda aynı şeyleri denemek aynı şeyleri denemek olmaz.

Ancelotti'nin kariyeri bu konuda ilk aklıma gelen örnektir.

Mühendislik ve kesin verilerin olduğu alanlarda mümkündür aynı şeyleri denemek.

Dursun'u zerre sevmem de istemem de ama verilen örnekler baştan başa saçma.

Eşref de aday olmuştu bir kere ikinci kere aday olması aptallık o zaman bu ne saçmalık sksm

Modlara tavsiye / rica - Keramettin admirim cevap cevap götürüyor güzel şekilde - 1 arkadaşımız konu başlığının tepesinde sandık sandık yazsa kolaylık olur (sayfa sayfa bakmayız en başta görünür hepsi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt