Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.159
- 25.571
- 2.598
3. Ve 4. Sandiklarda sari baskın gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray başkanlığı Fenerbahçe başkanlığı veya Kırkpınar ağalığı mı ki renktaş,para her şeyi belirlesin. Bu bakışı isimlerden bağımsız bize yakıştıramıyorum.Dursun'dan para isteyen adamı destekleyenleri görünce gülesim geliyor
?en azindan sucuk alacak parasi var![]()
8 bucuk 9.gibi tahminimceKaç saate biter bu oylama
Kaç saate biter bu oylama
Ben tam tersini düşünüyorum - Eşref ilk 10-12 sandıkta fark açarsa açar - genç kesim (genelde sonraki sandıklar denir) Erden Timur efekte sahip olacaktır tahminenEşref seçilir. Dinozor üyeler Dursun'a oy atıyor maalesef.
Bitti bence renktaş. Yine kırmızılar önde ya da başabaş duruyor. Tamamının sayılması gece 9-10'u bulur ama başkanı net şekilde 7 gibi öğreniriz bence.Kaç saate biter bu oylama
Toplam oylar baslikta gozukuyor zaten. Daha fazla detay icin tiklaman gerek yinedeModlara tavsiye / rica - Keramettin admirim cevap cevap götürüyor güzel şekilde - 1 arkadaşımız konu başlığının tepesinde sandık sandık yazsa kolaylık olur (sayfa sayfa bakmayız en başta görünür hepsi)
Rtaş şaşırmak anlamında kullanıyorum ben onu ama buralarda sevilmiyor galibartaş wow atarak sırtımdan hançerlemene rağmen bilimsel bir yanıt vereyim 23 sularında nihai skor ortaya çıkacaktır
Renktaş bende gençlerle konuştuğumdaBurada bir kaç algı var. Ben kiminle konuşsam gençlerden Eşref ağırlıklı duruyordu. Diğer bir konu Burak Elmas ile olan seçimi referans alarak gençler oy vermez deniyor ama ikisi de yaşlı üye ve ikisi de liseli. Burak Elmas gibi sandıklar gençleştikçe Hamamcıoğlu’nun oy oranı azalmayacaktır.
2 sandık açıldı 15 farkla Tursun.Kim önde?