Emre Bari
Berlin Panteri
İlk iki sandıkta çıkan oylar sonrası Eşref Hamamcıoğlu şoka girdi. [Spor Gecesi Digitale]
bunların niye dursunu destekledikleri belli yalnız
istedikleri olmasın neler yaparlar dursun yönetimine görürsünüz
İlk iki sandıkta çıkan oylar sonrası Eşref Hamamcıoğlu şoka girdi. [Spor Gecesi Digitale]
Kaliteli sucuk yiyecegizen azindan sucuk alacak parasi var![]()
yok skoru demiyorum yavToplam oylar baslikta gozukuyor zaten. Daha fazla detay icin tiklaman gerek yinede![]()

O kadar da tembel olmayin yav zaten otomatikmen alttaki yoruma geciyorsunuzyok skoru demiyorum yav
konuyu açınca (ya da sekmede f5 leyince konu ilk mesajında sandık sandık görünse pratik olur diye dedim![]()

aynen boşver - iyi mesailer tüm modlarımıza adminlerimizeO kadar da tembel olmayin yav zaten otomatikmen alttaki yoruma geciyorsunuz![]()
Kim ki onlar renkdaş ben değilimdir sanirsamO değil de birkaç tip var, istedikleri adam başkan olmazsa bütün sezon başarısız olalım diye yine kafa s.kecekler burada. Ona yanıyorum.
valla atılmıştır diye düşündüm zaten de hiç geriye bakmakla uğraşamadımbiz buna dün güldük ahmet usta
geriden geliyon
GS'yi kişilerin altında gören herkes kulüp içi tribün divan forum sosyal medya farketmez ... herhangi bir figürü GS üzerinde gören herkesin bu kulübe sevgisi yoktur.O değil de birkaç tip var, istedikleri adam başkan olmazsa bütün sezon başarısız olalım diye yine kafa s.kecekler burada. Ona yanıyorum.
Yok renktaş. İsim verip kavga çıkarmak niyetinde değilim de Fatih Terim dönemi yaşadıklarımızın daha ötesini görüyorum şu an. Her puan kaybından sonra "biz demiştik" mesajlarını görüyorum maalesef.Kim ki onlar renkdaş ben değilimdir sanirsam
Baska şeylerde kaldirdigini biliyorum ama beni ilgilendiren ucaklari indirip kaldirmasi renktasSadece uçak kaldırmıyor basganim