- 3 Temmuz 2012
- 137.975
- 86.846
- 5.338
Dursun a.k.a özbekKim gazanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun a.k.a özbekKim gazanır
6 ay sonra max kovalim denilir ama bu sefer ibrasizlik da edilmez. 3 sene boyunca ezilip gideriz artik yeni secime
40 yıllık gayrimenkul şirkeyimiz var+İnşaat müh +deprem müh yüksek lisans+ gayrimenkul değerleme uzmanı+ 1.5 m2 inşaat denetlefim+ 50 bün m2 yapı yaptım
dursun seçilirse avrupa süper ligine girer miyiz reisDursun a.k.a özbek
Recep reis belki ben de oy verdim.sakın olalım guraycıgım sergenın bedduası kabul olsa yıldız yagar
dahada yavaşlar çünkü sonraki asndıklarda daha çok oy vadır muhtemelen 130 küsürlü sandık vardı misal , daha dolu sandıklar gelecektir.2 saat 35dkda 10 sandık
Sana da Eşref samimi geliyorsa büyük sıkıntı Şevki kardeş ki bana Dursun samimi gelmiyor.Sana dursun samimi geliyorsa sıkıntı büyük renktaş
Sarıyı önce saymışlar sanırım. Tv yanılmasına uğradık.@Levent Akgün abi hani kırmızı show yapiyodu esref onde çıktı
kellesını alalım sergenınRecep reis belki ben de oy verdim.![]()
Valla Fatih Terim, Bahattin Demirbilek için Burak Elmas’ı destekleyenler de vardı. Gördük anyayı konyayıBurda Dursun’u destekleyenler Dursun’dan dolayı değil çoğunlukla Erdem Timur’dan dolayı destekliyor zaten. Ama karşıda oda yok. Tam bir keşmekeş.
Sevki ortamı germe
bılemem ama eşref secilirse tff 1. lige girerizdursun seçilirse avrupa süper ligine girer miyiz reis
…. bedduası kabul olsa gökten kemik yağardı diye bir söz var bilir misin?