Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha sandıkların yarısı duruyor, son 5 sandıktan kesinlikle Dursun Özbek çıkar kanımca, gençler Erden Timur etkisiyle ona vereceklerdir.

Şu an İnan Kıraç sayesinde Eşref Hamamcıoğlu önde, net şekilde Dursun Özbek alır.
O gençleri Allah bildiği gibi yapsın yav... Geçen seçimde de Burak'ı seçip kulübe penetre ettiler.

Seçim süresi boyunca tek yaptığı şey rakip başkana ve yönetimine laf atmak olan Eşr*f denilen şahısın bu kadar oy alması çok çok çok komik bir durum.

Burak Elmas'ı şöyle kutlarım - GS'de birliği zor görüyorum imkansız görüyorum demişti

sonuçta %55-%45 maksimum olacak kazananda gibi duruyor ŞİMDİLİK hangisi olursa. orası çok iç açıcı değil

İlk 10 sandık Eşref beyin daha farklı olacağını düşünüyordum. 10-18 arası fazla farkın olamayacağı iki tarafa ortalama olacağını düşünüyorum, 18-24 arası Özbek'in ciddi baskın olacağını düşünüyorum.

Daha sandıkların yarısı duruyor, son 5 sandıktan kesinlikle Dursun Özbek çıkar kanımca, gençler Erden Timur etkisiyle ona vereceklerdir.

Şu an İnan Kıraç sayesinde Eşref Hamamcıoğlu önde, net şekilde Dursun Özbek alır.
Valla Dursun Özbek veya Eşref Hamamcıoğlu çok umrumda değil, Erden Timur un aktif şekilde rol almasını istiyorum. Forumdaki oylama için de Dursun Özbek den yana oy kullanmamın sebebi de oydu

Umarım seçimi kazanır ve başarılı bir yönetici olur, çünkü gerçekten gelecekte Galatasaray başkanlığına yakıştırıyorum

ampul-patlad%C4%B1-akp.jpg

Dursunun listesinde Erden Timur olmasaydi, kimse Dursunu takmazdi ve Esref kazansin derdi.

buda bir gercek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt