Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%50.1 %49.9 ... bu ciddi anlamda sıkıntılı, çok değişmeyecek bir oran. kazanan önemli değil - muhalefet çalışacak.

şu açıdan iyi - kim geldiyse ipe ipe icraat yapıp güven kazanmak zorunda extrasdan - kafaya göre davranmayıda önleyecektir
Çok güveilir bir isim olsaydı bir tarafta sıkıntılı derdim ama güven vermeyen isimler olunca en azından yanlış iş yapamazlar bu ortamda Tek sıkıntı Eşref'in projelerinin çok yanlış olması tesis için en doğru yer Kemerburgaz ama adam orayı Galatasaray adı altında başkaları para kazansın derdinde. Florya'nın tamamını almama olayı da çok yanlış.

Metin Öztürk hamlesi secimi kazandirdi diyebiliriz gibi

Eşref başkan kaybettiği için çok mutlu gibi

GscimbomMobile

Goygoyu tamamen kenara koyarak (ki yorumlarımda yapmamaya çalışıyorum bu konu ile ilgili çünkü mühim)

Eşref Hamamcıoğlunun tam anlamıyla ümit veren sunumlar olmadan bu oyu toplaması
Cepte bilinen seçim kazananı olarak (tanıtımları baz alarakta) ucu ucuna alacak gibi duran Dursun ve ekibi..

Özetle :
Eşref anti-dursun ve o litedekilerin karşıt oylarını iyi topladı ama beceri ile değil , dursuna yaramasın diye oy verildi
Aynı şekilde Eşref'e yaramasın diye dursuna oy verildi.

Kimse %100 gölünden koparak oy verdiğini düşünmüyorum (taraf olmayan kişiler)

bunun etkilerini göreceğiz kim kazanırsa.

Her şey Cimbomuza hayırlı olsun

Son 2 sandık açıklanmak üzere! Başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu salona giriş yaptı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt