Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu yorumda yapılabilir - mantıksıza olmaz

30 Nisanda seçim olsaydı %65-70 ile eşref metin öztürkün üstünde seçilirdi (belki daha fazla)

O seçmen içinden dursun iyi ol almış olarakta bakıyorum çünkü seçmenlerin kafasında 1 ay önce oyları belliydi. 1 ayda oy dengesini değiştiren Erden Timur ve sunulanlar... Yani aslında Eşref oy çekmedi Dursun'dan...Dursun tarafı Eşrefin çoğunluğundan oy kopardı

Eşref'e de üzüldüm. BEmas'a karşı 41 oy ile kaybetti. 30 Nisan'da Başkan olacaktı, 1 gün önce seçim iptal oldu. Bugün yine 22. sandığa kadar öndeydi. Buna ne dersiniz bilmiyorum.

Derin Galatasaray

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu yorumda yapılabilir - mantıksıza olmaz

30 Nisanda seçim olsaydı %65-70 ile eşref metin öztürkün üstünde seçilirdi (belki daha fazla)

O seçmen içinden dursun iyi ol almış olarakta bakıyorum çünkü seçmenlerin kafasında 1 ay önce oyları belliydi. 1 ayda oy dengesini değiştiren Erden Timur ve sunulanlar... Yani aslında Eşref oy çekmedi Dursun'dan...Dursun tarafı Eşrefin çoğunluğundan oy kopardı

Buna şunuda ekleyeyim - Eşref hamacıoğlu karşıyla uğraşmaktansa projelerde sunumlarda daha verimli , biraz daha ılımlı olsaydı bu süreçte değişir miydi .... NET değişirmiş bu oylama bunu gösteriyor.

Bazı noktalarda kendinde de hata aramak lazım.

Gerçi daha bitmedi seçim hala her şeye gebede - ne bilim son iki sandıkta sanki krımızı ağır geldi gözüme temkinli olayım genede

1654970196399.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt