Şimdi Göz Göz de çakar bir tane keyif puro muzu yakariz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kutlama yapiyorum

smoke-weed-o.gif

Galatasaray'i gercekten düsünen kac kisi varmis görmüs olduk en azindan bu da bir sey. Dursun'a oy verenler resmen haindir, secime katilmayan da en az okadardir. 1 saniye düsününce zaten Dursun'un rakibine oy vermesi gerektigini herkes anlar yani Dursun gibi bir adam nasil olurda 2 secim kazanip 5-6 yil baskan kalabilir? Ünal Aysal kac yil kaldi da Dursun yine secilecek. Basketi, futbolu, voleybolu hepten bitirdi. Arazileri satti ama borclar cok da azalmadi vs..

10 günde liste hazirlayip aday olmak gercekten cok büyük is, Mustafa Cengiz'i herkes kürsüye cikip atip tutan biri olarak gösteriyordu ama elini tasin altina soktu. Helal olsun.

Bir yaziya ancak bu kadar katilabilirim eline saglik !!

Renktaş hiç mi takip etmediniz gündemi yav Dursundan önce Mustafa Cengiz dedi zaten Fatih Terim'i getireceğim diye

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyimi gibi biraz şimdi çıkıp ben fatih terimle devam etmicem dese kim oy verir ? mantıklı dusunmek lazım

son sandık hariç hiçbirinde kırmızı önde çıkmamalı, yazık olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatörler üzülmesi normal.
İşlerini kaybetme telaşı oluşuyor yeni yönetim başkan seçilirse.

Mustafa cengiz aday olur olmaz ilk aciklamasi terimi getircem dedi ustune albayrak ve burak elmasi da dusununce terim hocamla arasinda sikinti cikacagini dusunmuyorum.

Noldu la bitti mi kim önde

divan kurulunda dengeleri değiştireni görmek lazım.
ki bu saatten sonra dursun alsa bile 3 ay üstüne oturamaz :D

Can topsakal ve özkan olcay listesinde olan dursun tabi ki kaybedecek

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serbayla diğer muhabirin yüzü sabah acayip gülüyordu simdi hepsinin surat asık

Şu Gs TV muhabirinin Allah cezasını versin, adam dursun seçilsin diye dua ediyor

Serdar Eder arabasina binip terk etmis liseyi

Savas Corlu trtde dedi

Geri
Üst Alt