ünal aysal dışında kim gelirse gelsin üzerinde anlaşacakları hoca adayı terim di zaten. Dursun gidip bilici getirse kızardım bunu yeni yönetim yapmalıydı derdim ama terim herkesin uzlaştığı bir isimdi. Şimdi başkanlık seçimine odaklanacağız. Hedefimiz dursunun bertaraf olmasıdır.

Bir de bu Dursun'dan kurtulabilsek ballı börek olacak, önümüz tamamen açılacak.

20 ocakta yapılacak olan erken seçimde camia içindeki önemli isimler,Başkanlığa aday olması için Haluk Ulusoya gitti.Tff eski başkanı Ulusoy'da gelen teklife olumlu yaklaşıp liste çalışmalarına başladı.Ulusoy aday olması halinde eski başkan yardımcısı Haldun Üstünel'i listesine almayı planlıyor.Üstünel,Ulusoy ile seçime girmeye olumlu yanıt verirken,camianın önemli ismi Burak savucu da listede olacak
Galatasaray'a bomba aday! Ustunel ile birlikte geliyor... - Spor Haberleri / Futbol

UYUMAYIN LAN BU GECE

Dursun’u yeniden seçen şerefsizdir kahpedir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun başkan ile yolla devam.
Albayrak abiyi de alsın yönetime sonra florya ya adımını atmasın.
Hukumeti iyi yalıyor ki gerekli olan durum da bu şimdilik maalesef.

İyi kötü işleri çözüyor. Sportif anlamda da fatih hocama bıraksınlar işte işi artık. Dursun tam da hocanın istediği yalaka Light profili başkan. Ego mego savaşına girmez hocayla.
Kemerburgaz florya spor salonu işlerini bitirsin oda artık ki iyi gidiyor o konularda. 2024 yılına kadar kalsın Faruk süren başkanın dediği gibi. Ama fatih hocam olduğu müddetçe kalmalı.
Sonra da fatih hocam başkan olur :)

Haluk Ulusoy gelsin gelecekse tabiki.
Hocayla çalışır oda zaten.
Ama pek inandırıcı gelmedi nedense.

Bu Haluk Ulusoyun her secim adi gecer elini Galatasaray icin elini tasin altina koydugu gorulmemistir. Yuzde bir milyon eminim aday olmayacaktir yine

20 ocakta yapılacak olan erken seçimde camia içindeki önemli isimler,Başkanlığa aday olması için Haluk Ulusoya gitti.Tff eski başkanı Ulusoy'da gelen teklife olumlu yaklaşıp liste çalışmalarına başladı.Ulusoy aday olması halinde eski başkan yardımcısı Haldun Üstünel'i listesine almayı planlıyor.Üstünel,Ulusoy ile seçime girmeye olumlu yanıt verirken,camianın önemli ismi Burak savucu da listede olacak
Galatasaray'a bomba aday! Ustunel ile birlikte geliyor... - Spor Haberleri / Futbol

UYUMAYIN LAN BU GECE

Seçim 13 ocakta renkdaş

iPhone3GS cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terimin gelmesi dursunun durumunu etkilemez, sonucta eger terim dursunla geldim dursunla giderim demedikten sonra, bence bunuda demez, cünkü diger baskan adaylaridan garanti almistir benle calismak istiyormusunuz diye, onlarda ok verince bence görevi kabul etmistir.

onun icin, bir tane cok güclü baskan adayini cikarmalari gerek saglam bir yönetim ile ozaman dursunu döve döve gönderirler secimden. olurda dursundan beklenmedik hamleler olur agir toplari yeni yönetimini sokarsa ozaman isler zora girer

konuya ne zaman girsem tarih tartısılıyor bu ne :D

karar verin bi 13 mü 20 ocak mı

Teknik adam gündemi artık bittiğine göre, seçime kadar bu konu alevlenmeli. Dursun denen şahıs seçilirse 3 kayıp yıl daha olacak demektir.

Terim'e vizyoner başkan şart. Yoksa 2002-2004 dönemi ya da Demirören'li Milli Takım dönemi gibi olur. Demirören'in saçma sapan prim vermesi yüzünden ortalık karıştı.

Halbuki tüpçü ile gayet samimiydi imza attıklarında,tıpkı bugün Özbek ile olduğu gibi. Sonra nasıl ayrıldılar görük.

Geri
Üst Alt