M. Cengiz yerinde olsaydım GSTV'de köklü değişiklikler yapardım, hem seçim günü ve öncesi tarafsız yayın yapmayı beceremeyişlerinden hem de GSTV'yi kalitelileştirmek için. Bakmayın şu kabul edilebilir bir şey değil.

18. sandığın 631 oy olduğu söylendi az önce.

Sandıklardaki oy sayısı 150-200 arasındayken son sandığın 631 olması orda bi anormallik olduğu anlamına gelir. Son sandıkta blok halinde Dursun Özbek oyları çıkar da son sandık sayesinde seçimi Özbek kazanırsa şaşırmayacağım.

Ama çok da önemli değil açıkçası. Mustafa Cengiz kazanırsa zaten Mayıs'ta seçim yapacak. Dursun Özbek de az bi farkla kazanırsa tam olarak güven oyu almış sayılmaz ve Mayıs'ta seçime gitmeye zorlayabilir onun da destekçileri. Gerçi bu etik mesele. Şu anki baskın seçimin 3,5 yıl için yapılması da etik değildi ama yaptı. Yine girer mi öyle bi işe? Bilemiyorum.

Ama Mustafa Cengiz kazansa da, az oyla kaybetse de ben memnun olurum. Mayıs ayında adamakıllı hazırlık yapılan bi seçim olsun.

Tablosu bile yayınlandı burada 600 küsur oy maksimum idi 328 kişi kullanmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

594 oy kaldi, son sandikta nasil 600 oy olacakmis spekülatif haberlere inanmayin.

Masabaşı Ali Naci'nin ne işi var burada? Normalde masa başında işleri yürütüyordu...

Son sandıkta hala 630 oy var muhabbeti yapıyorlar ya :asd22: Bunların kulübe üye olmuş versiyonları yağlı surata oy veriyor işte.

Albayrak'in listesinde olmasi tadimi kacirdi
Sabri Mariano'dan iyi diyen adam

M. Cengiz yerinde olsaydım GSTV'de köklü değişiklikler yapardım, hem seçim günü ve öncesi tarafsız yayın yapmayı beceremeyişlerinden hem de GSTV'yi kalitelileştirmek için. Bakmayın şu kabul edilebilir bir şey değil.

Oy farkı kaç abi

BU SANDIKDA sarı gelyor beyler :D

bitti bu iş

MUSTAFA CENGİZ HAYIRLI OLSUN

Hakikaten kim bu Mustafa Cengiz bilen biri yazabilir mi
Yani daha once kulupte ne gibi gorevler almis falan
Benim tek cekincem dursun oyle boyle biraz tecrube kazanmisti, simdi sirf tecrubesizlikten sampiyonlugu kaybetmeyelim de

Dursun gibi bir adamla şampiyon olabileceğimize inanabiliyorken yerine gelebilecek adam daha ne kadar batırabilirde şampiyonluk gider diye düşünüyorsunuz? Çok merak ediyorum. Mayısta tekrar yapıcam diyor adam seçimi daha kaliteliler kafalarını topraktan çıkarabilirlerse gelirler bu kadar basit

Kısa görüntüde 1 kırmızı 4 sarı saydım :D

Mustafa baskan kazandigi an o salon koyduk mu tezahuratiyla inlemeli

Geri
Üst Alt