Iste böyle defolup gitmeni bekledik 3 yildir serefsiz hain.

Ben gerçekten korkuyorum. Eğer bu Dursun yedirdiği paraları veya şahsi teminatları varsa bunuda intikam amaçlı kullanırsa bittiğimizin resmidir

En azından başkanlık koltuğunun ağırlığını taşıyabilecek bir kişi. Galatasaray'ımız için hayırlı olsun.

‪Dursun Ozbek nereye gidiyosun capsiz herif. Dove dove gondermek lazim seni Allah’in belasi herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugünü çok bekledik, şükürler olsun..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir gavat tane cikti gsyi zor günler bekliyor dedi

Adam kendi kendini yolladı ya la hahahahhahahah

Sandıktan çıkan oyların rengine 2 sn bakıp vaziyeti çözmüştür dürtsün

@Can BÜYÜK

üstad geniş küfür ve hakaret dağarcını artık hırvat kazmanın yanında ex başkan dursuna da yönlendirebilirsin. :DD

Bilgi icin tesekkur, oyle olabilir diye dusunmemin sebebi bu islerden uzak biriyse isinmasi en az 1 yil, ben hic tanimadigim icin soruyorum
Bir de acil transfer yapilmasi lazim, hemen 1 haftada sifirdan baslayip yapabilecek mi onu merak ediyorum
Bu yazdiklarim elestiri degil, cidden bu konuda endiseli oldugumdan

Dursun bey seçimden sonraya saklamış transferleri deniyor başkan seçilemedi diye yok size adam deyip çekilmez heralde köşesine? İlla ki gelişen durumlar vardır yeni başkan devam ettirir diye düşünüyorum ben. Böyle bir zamanda elini taşın altına koyabiliyorsa bu işlere pekte uzak değildir heralde

Acaba diyen kimse yok yani ..
Yav olması için neden mi var? Sportif başarı var mı? Yok. Ekonomik olarak ilerleme var mı? Yok. Prestij kaybı var mı? Var. Gayrimenkuller ederinden daha aza elden çıkarıldı mı? Çıkarıldı. Daha istese bile batırabileceği bir şey bırakmadı adam zaten. Sen neye dayanarak acaba diyelim diyorsun sürekli sormak yerine bir cevapta senden bekliyorum.

[FONT=&quot]Biz tüymedik, biz Galatasaraylıyız [/FONT]:asd22:

Geri
Üst Alt