- 2 Nisan 2012
- 40.215
- 19.879
- 2.548
M. Cengiz Bey seçilecek inşallah. Dursun a tekme basma vaktidir. Dinazorlar umarım Dursun u tutmuyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatay - DörtyolToplantı nerede gidip basayım mı!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alzaymır tayfa Dursun'dan yana.M. Cengiz Bey seçilecek inşallah. Dursun a tekme basma vaktidir. Dinazorlar umarım Dursun u tutmuyordur.
Hatay - Dörtyol
Alnitak Alnilam Mintaka
Bir yere kadar hak veriyorum ama Ozhan Baskan asildi,her ne kadar basarisiz da olsa en azindan bir sampiyonlugu vardi,dursun bildigin amele yahuUmudu olanlara hayret ediyorum . Bir zamanlar Canaydın Döneminde de böyleydi. Hep ya bu sefer gidecek denir ama ezici farkla alırdı. Maalesef bizim camiada bunaklar sizin istediğiniz şeyleri yapmaz bunu anlayın artık. Bir Adnan Polat'ta taraftarın istediği oldu ama onun nedenleri başarıdan çok daha farklı konulardı. Malasef ki Dursun seçilecek bari sol bek ve iyi bir forvet alsa da bu sene şampiyon olsak. Adam geldi geleli gün yüzü göremedik
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kıyas olursa tabii ki Canaydın daha da başarılıydı bu heriftenBir yere kadar hak veriyorum ama Ozhan Baskan asildi,her ne kadar basarisiz da olsa en azindan bir sampiyonlugu vardi,dursun bildigin amele yahu
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi