Bu adam unutmadan sayabiliyor mu acaba?

DT_IG2RWAAAiGHh.jpg
kendisinde muhteşem bi night king potansiyeli görüyorum. bakışlar delici

Ne yapip edip, dursuna baski yapilmali ki mayis da tekrar secim olsun, hadi mayis da degil haziranda olsun ama bu sezon sonunda olmali.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

adami taraftar olarak arayip ana avrat küfür showlar ettik. Herife dokunmuyor. Küfür yeme sevdalisi mübarek

Son 3 sandıkta Büyük başkan Dursun un üye yaptığı kişiler. Ona göre hesap yapın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam açık açık diyor ki mayısta seçime gideceğim. Aklı olan herkes Mustafa Cengiz'e verir. Dursun sıkıyorsa yapsın mayısta seçim

3 sene dursunu çekmek mi mayısta adam gibi bi yönetim mi. mesele bu
3 senedir takimin *** koydu
Basketbol kümeye düsecek, transfer cezasi yedik, parasizliktan agiz kokuyor
riva+florya Peskes cekildi
Borclar halen yükseliyor

VATAN HAININ BABASIDIR.

kimse Başkan olmak istemiyor keza Mayıs’ta da temmuzda da aralıkta da aynı olacak. Lafa gelince herkes Aslan Galatasaraylı elini taşın altına koymaya gelince ortalıkta göremiyoruz beyzadeleri.

Kim o stüdyodaki Türkiye Genel seçimleri gibi demokratik bir seçim oluyor diyen :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

sinerji yapan da yok.ahlar vahlar içinde dursunu başkan eylersiniz tabi

4. sandıkta da kırmızı önde gidiyor.

bu sandik deminkinden daha berbat cikti

kimse Başkan olmak istemiyor keza Mayıs’ta da temmuzda da aralıkta da aynı olacak. Lafa gelince herkes Aslan Galatasaraylı elini taşın altına koymaya gelince ortalıkta göremiyoruz beyzadeleri.
yine de 3 yıl o koltuğu galatasarayı batırmaya yemin etmiş bi haine emanet etmek intihardır.

zeka küpü yıllardır aynı muhabbet işte ilk sandıklar yaşlılar son sandıklar gençler diye. istenmeyen bi aday bi durum olunca ilk sandıklara sövülür sonra umudunuzu bilmem kaçıncı sandığa saklayın denir oradan seçim döner vs muhabbetleri işte hep.
umarım ilkkez umulan olur. umut edebiliyoruz zaten bitek

E tabi ummaktan başka ne yapabiliriz ki,ne dersek diyelim etki etmez etmiyor.

Kırmızı dan soğudum valla

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt