Dursun Özbek'in kazanacağını bildiğim halde
Seçim sonucu bekliyorum.
Mustafa Cengiz benim gibi Galatasaray'ı menfaatsiz sevenlerin başkan adayı. Ne yazık ki başkanı Menfaatsiz sevenler seçmiyor, seçemiyor.

Ergin Ataman: "Galatasaray genel kurulunda ilk kez oy kullanma heyecanı. 2026 başkanlık yolunda ilk tecrübe
2764.png
1f49b.png
''

DT-i4-GW0AAOpO7.jpg

Tek umudum muhalefetin Mayıs'ta seçimde sağlam adaylar çıkarıp Dursun'a dur diyebilmek için Mustafa Bey'in etrafında toplanmaları ve İnan Kıraç gibi derin GALATASARAY'lı muhaliflerin Liselileri örgütlemesi.
Belli ki Dursun Mali ve Siyasi tehditlerle dinazorları etkilemiş. "Beleş Pilav"ın ve tesislerin beleş kullanımının da etkisi var tabi.
Muhalefet birleşip Mustafa Bey'in etrafında toplanırsa yine de Dursun'u devirirler.

sEÇİM SONRASI DURSUN'DAN İBRAHİMOVİÇ BOMBASI BEKLEYENLER LİKE BUTONUNDA BULUŞUYOR !

kulubün kaderi oylanıyo oy atmaya gelmeyen dolu ya kurtulamadık şu düzenden

Hayır ne bekliyorsunuz anlamıyorum sonuç zaten belli değil mi?

Bu seçimde tipik siyaset iktidarı gibi, sosyal medyaya baksan Türkiye nin yüzde 70 si akp ye karşı ama her seçimde adamlar oyları silip süpürüyolar. Twitter instagram face vs bütün sosyal mecralarda mustafa cengiz ezici üstün gözüküyor ama sonuç yine değişmeyecek

mustafa cengiz kazanırsa abilerimiz bir şeylerin sözünü versin
musti kazanırsa sana kombine alcam gibi

Faruk Süren: Tribünler önce sarı sonra kırmızı der. Ben de sarı diyorum.

uff

Geri
Üst Alt