mustafa cengiz kazanırsa abilerimiz bir şeylerin sözünü versin
musti kazanırsa sana kombine alcam gibi

Mustafa kazansin sana sözüm olsun 10 Mart Konyaspor icin yine ayni yerden bilet alacam. Üni sonrasi hayatim anca o günlerde yerine oturur. Hatirlat beni

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

gark?

forumda geğirmeyelim

abv senin :D fark tabiki . Dursunu gördügüm anda, duydugum anda sinirleniyorum :(

Mustafa kazansin sana sözüm olsun 10 Mart Konyaspor icin yine ayni yerden bilet alacam. Üni sonrasi hayatim anca o günlerde yerine oturur. Hatirlat beni

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

abv senin :D fark tabiki . Dursunu gördügüm anda, duydugum anda sinirleniyorum :(

kralsın baba
maksat sinerji

Dursun MC’nin iki katindan fazla oy alir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Savaş Çorlu: “Katılım 2500 civarı olacak. Rakam vermek imkansız ama Dursun Özbek önde görünüyor. Oy verenlerle görüştük, şu an izlenimim bu yönde.

gecmis olsun

Faruk Süren: "Galatasaray tribünlerinde tezahürata başlarken önce "Sarı" diye başlanır. Ben de "Sarı" dedim. Mustafa Cengiz'i destekliyorum. Bu bir baskın seçimdir. Böyle bir seçim olmamalıydı."
Faruk Süren: "Tüzük açık bir şekilde seçimin 3 yılda bir olacağını söylüyor. Bu seçim Mayıs'ta olmalıydı. Dursun Özbek'in %15 kadar avantajı var çünkü organizasyonu o yaptı."

biz neyi bekliyoruz ki zaten

2800 oyun 2000 tanesi Dursun'a gider.

Bence Dursun fark atamayacak.

Galatasaray'da kongreye katılım sayısı şu ana kadar 2482 olarak açıklandı.

30 dk kaldi daha wqewqewqeqweqwe

Tahminim şu şekilde;

Sarı = 1.200
Kırmızı = 1.600
Beyaz = 80
Mort = 1

Temennim;

Sarı = 1.800
Kırmızı = 1.000
Beyaz = 80

25 milyonluk camianın kaderine oy kullanmaya zahmet edip giden 2500 kişi hatta o 2500 kişiyi zaten büyük oranda yönlendiren 25 kişi belirliyor. Utanç vesikası resmen.

Bu fotoğraf ortada iken bizim kulüplerinin burnu oktan çıkmaz. Kim şampiyon olursa rastgele işte döne döne giderler.

Bugün Galatasaray'ın utanç günü .

Galatasaray bu seçimin sonunda Dursunun kazanmasıyla bı 10 yıl daha geriye gitmiştir.

Emeği geçen herkesin Allah belasını versin.
Bu kulübün 1 lirasında gözü olan varsa çocuğundan çıksın. Evlat acısı yaşasinlar inşallah.

Düşünsene oy verenlere ne için verdin somut bir şey göster desek gosteremezler. Abv

Geri
Üst Alt