Sari götürecek gibi bu sandigi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Dursun kazansa bile bence bu baskın seçim olayı unutulmaz.Şampiyon olamazsak mayısta bir seçim daha görürüz bence.

Olur mu yahu Mehmetciğim ! Şu liseli moruklardan daha fazla ne zarar verebilirler. ;)

Ben de memnun değilim mevcut durumdan, alaylılar lehine yenilenme şart lakin kulübün satılması bambaşka bir olay. Sana demiyorum sağda solda görüyorum onlar için diyorum; liseye jakoben şu bu deyip burun kıvıranlar kulübün yabancılara satılmasına hevesli olunca bana bir gülme geliyor. Kötüdür, köhnemiştir şudur budur ama bizdendir. Çözümü de yenilenmesidir, satılması değil.

Sandık bariz kırmızı. Nasıl sarı oluyor kaç balya kırmızı var orada

Son durum ne?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kırmızı diye diye içimizi karartanları atın lütfen seçim nöbetinden

Buraya girip Dursun kazanacak deyip duran 1000 altı mesajı olanlar sadece beni mi kıllandırıyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan dursuna niye bir oy daha geldi

7. sandık önemli, ilk 6 dursun ağırlıklı olacaktı şimdi 7. sandık Mustafa Cengiz çıkmalı

Sonlara dogru yine kirmiziya evrildi bu sandik

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ben de memnun değilim mevcut durumdan, alaylılar lehine yenilenme şart lakin kulübün satılması bambaşka bir olay. Sana demiyorum sağda solda görüyorum onlar için diyorum; liseye jakoben şu bu deyip burun kıvıranlar kulübün yabancılara satılmasına hevesli olunca bana bir gülme geliyor. Kötüdür, köhnemiştir şudur budur ama bizdendir. Çözümü de yenilenmesidir, satılması değil.
Gerçek manada taraftara açılır ise desteklerim. Mevcut sistem ile pek bir şey değiştirilmez. 80 üstü ihtiyarlar duman ediyor kaç senedir bizleri maalesef ki :(

Geri
Üst Alt