Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
Sari götürecek gibi bu sandigi
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu yahu Mehmetciğim ! Şu liseli moruklardan daha fazla ne zarar verebilirler.![]()
O zaman bu iş yaş.
Son durum ne?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kanatlı olmaları yüksek ihtimal.Kıllanmakta haklısın yaniBuraya girip Dursun kazanacak deyip duran 1000 altı mesajı olanlar sadece beni mi kıllandırıyor?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cezali uye forumunu hazirlatiyorum Musap senin icin, belki bende eslik ederim sana :/Lan dursuna niye bir oy daha geldi
Gerçek manada taraftara açılır ise desteklerim. Mevcut sistem ile pek bir şey değiştirilmez. 80 üstü ihtiyarlar duman ediyor kaç senedir bizleri maalesef kiBen de memnun değilim mevcut durumdan, alaylılar lehine yenilenme şart lakin kulübün satılması bambaşka bir olay. Sana demiyorum sağda solda görüyorum onlar için diyorum; liseye jakoben şu bu deyip burun kıvıranlar kulübün yabancılara satılmasına hevesli olunca bana bir gülme geliyor. Kötüdür, köhnemiştir şudur budur ama bizdendir. Çözümü de yenilenmesidir, satılması değil.