Mustafa Cengiz secilsin o halde, mayista yine farkli baskan secilsin.

Ben bu sözleri Dursun secilmeden öncede söylemistim, daha adam secilmeden nerden biliyorsun diyordunuz. Bu Mustafayi yillardir biliriz secim dönemlerinden. Dursun gibi malin önde gideni bu adam.

6 ay icin gelecekse müthis olur.

Nereden biliyorsun kulübü yönetemeyeceğini, seçim dönemlerinde nesini gördün de böyle net bir kanaate vardın ? Ayrıca şampiyon olursak yine seçilir, ama bu sefer güçlü bir yönetimle gelir büyük ihtimalle.

Obaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Dursun'un kıçına artık tenekeyi bağlaya biliriz :D

Sari 116
Kirmizi 61
Gecersiz 3

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

al sana 13. sandık savas corluuu ALLLLL ulan allllll

Dursun bu sene inanilmaz hizmet yapti

1) Selcuk disinda copleri temizledi
2) Fatih Terim'i getirdi
3) Belhanda disinda kotu transfer yapmadi, o da asiri kotu bir transfer degil
4) Erken secimle kendini yolladi

Tskrler baskanim

Dursun baskın bir seçim yapıp cin olmadan adam çarpmaya çalıştı ama seçim sonucunda iyice bir yamulacak gibi gözüküyor.

Sarı rengin kazanması isim özelinde söylemiyorum Galatasaray geleceği için umut verici bir hamle olacaktır. Bu kadar yanlışın olduğu bir ortamda yenilik şarttı.

Oha lan ilk defa bir seçimde desteklediğim taraf kazanacak gibi inanamıyorum

Yahu bi app yok mu millet telefonundan oy kullansin. Bu nedir abi resmen sandik aciyoruz renkli zarf sayiyoruz 80'li yillar gibi.
Dursun'un duzenledigi secim boyle olur. Aysal baba olsaydi hatirlarsaniz kamera cekimine yuzbinlerce dolar harcaniyordu. Bu secimin cafcafli teknolojik bir secim olmasi gerekirdi. Galatasaray bu ulkenin her anlamda pioneer'i dir.

Hobaaaaa sarııııııııııııııııııa

Geri
Üst Alt