son sandigi bekleyelim renkdashlar

Dursun'un gider ayak son rezilligi..

Kendi kendinin baskanligini dusuren adam

Kümülatif sonuçlar da geldiğine göre büyük ihtimalle Mustafa Cengiz en kötü 6 aylığına yeni başkanımız olacaktır.

Umarım hayırlı olur.

Hüloooooggggggghhhhhhh

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun cakallik yapmasa Mayis'ta futbolda sampiyon olunca rahat rahat baskan secilirdi.Zerre akil yok herifte.

herkes baskın seçim diye korkup kaçarken hemen göreve soyunan mustafa cengizedir alkışım :005::005:

Son düzenleme:
Nereden biliyorsun kulübü yönetemeyeceğini, seçim dönemlerinde nesini gördün de böyle net bir kanaate vardın ? Ayrıca şampiyon olursak yine seçilir, ama bu sefer güçlü bir yönetimle gelir büyük ihtimalle.
Ben Dursun secilmeden önce, medyada konusmalarini, proje önerilerini fln dinlemistim, o gün bile daha cümle kuramayan adamdan baskan olmaz diyordum. Bana o güveni vermemisti, tam tersi, agir mal diyip gecmistim. Adamin durusu yoktu bir kere. Baskan dedigin kamera önünde dik durur, net konusur ve biraz olsun karizma getirir. Dursunda bu basindan beri yoktu. Sonuc? Her alanda ezildi adam.

Mustafa Cengiz ve Turgay Kiran icin ayni seyleri söyleyebilirim. Al birini vur ötekine.

6 ay sonra secim varsa cok güzel olur Mustafa Cengizin secilmesi.

Bu gök, deniz nerede var,
Nerede bu dağlar, taşlar.
Bu ağaçlar, güzel kuşlar,
Yürüyelim arkadaşlar.

Sesimizi yer, gök, su dinlesin;
Sert adımlarla her yer inlesin. İNLESİN

https://youtu.be/lpc4HOQfAcE

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bu Gs TV çalışanlarının hepsi dursunun adamı mı. Hepsi üzgün lan

Vurun gardaşlar vurun ölmedi daha deyyus

Geri
Üst Alt