Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Büyük başkan ve Dursun Özbek? Faruk Süren'in viskisi boğazında kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun duygulandı
Naptı kolpa esrefHamamcı ayıp etti bence
Dursun özbek inşallah hayırlı olur ne diyelim bu saatten sonra
Abartmanın alemi yok artık öyle ya da böyle seçildi yapcak bişey yok. Genel kurul işi sıkı tutaun boşlamasın yeteraz söylemiş bence
ne diyeceğimi bilemiyorum cücü sözler kifayetsiz ruh halim bir tuhaf.Muhtar adayı gibi konusuo yaw
m.cengize karşı seçim kaybedince 10.yıl marşı söyleyip tur atıyorduk kurtarıcı oldu şimdiAbartmanın alemi yok artık öyle ya da böyle seçildi yapcak bişey yok. Genel kurul işi sıkı tutaun boşlamasın yeter
Ben olsam ben de icraya veririm onda bi beşs göremiyorumAbartmayalım mi olanı soyledim. Burda nefret mesajları hepimiz atmadık mi ? Kulübü icraya veren adam şu anda baskan farkindamisin ?
İçioz mune diyeceğimi bilemiyorum cücü sözler kifayetsiz ruh halim bir tuhaf.
M.Cengiz gibi adam az bulunur. Delikanlı adamdı rahmetli, onu da ft yedim.cengize karşı seçim kaybedince 10.yıl marşı söyleyip tur atıyorduk kurtarıcı oldu şimdi
bence abartı değil yazılanlar
O zaman diyosun ki gs sevdasını yemişim ben paraya bakarım?Ben olsam ben de icraya veririm onda bi beşs göremiyorum