Şöyle futbolu bilen disiplin sahibi eli sopalı bir alman da fena olmaz bence.
Feldkamp yasiyorsa olabilir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feldkamp yasiyorsa olabilir![]()
Yaşıyorsa bile her akşam yatmadan önce sütünü içmeyi ihmal etmesin de gelmese de olurFeldkamp yasiyorsa olabilir![]()
Yaşıyorsa bile her akşam yatmadan önce sütünü içmeyi ihmal etmesin de gelmese de olurBize klopp tarzı genç bir hoca lazım.
Feldkamp muazzam bir teknik direktördü sezon başlangıcımız da 5 maçlık seyircisiz cezamıza ve onca olaya rağmen harika yönetmişti gerçi sezonun bitmesini bekleyememişti ama takıma kattıkları çok fazlaydı![]()
Karl Heinz Feldkamp: 2 hairan 1934 adam dogdugunda 2. dunya savasi daha baslamamisti .. dusunun artik siz gerisini
Nazif gereksizi ben burada oldugum surece Hasan bu kapidan iceri giremez dememis miydi? Ben mi yanlis hatirliyorum ? O halde ya yine tükürdüğünü yalayacak ki sasirtmaz beni ya da Hasan isi yas,bence de yarim sezonluktansa simdiden aslini getirmek lazim Tudor'sa Tudor,ya da kimse kim ,3aylik td mu olur.Tarlada calisacak sezonluk isci mi ariyoruz.Hasan Şaş h.o. Sneijder'i kadro dışı falan bırakmaz bunlar hurafe,hamza da eleştirmişti seve seve oynatacak