Olağanüstü Toplantı Kararı!

Feldkamp muazzam bir teknik direktördü sezon başlangıcımız da 5 maçlık seyircisiz cezamıza ve onca olaya rağmen harika yönetmişti gerçi sezonun bitmesini bekleyememişti ama takıma kattıkları çok fazlaydı :D

riekerink ile birlikte şu nazifoğlu denyosunu da gönder dursun, geldiğinden beri yaptığın tek doğru iş olur.

feldkamp gelirse dursun bize helvasını yedirir

Feldkamp muazzam bir teknik direktördü sezon başlangıcımız da 5 maçlık seyircisiz cezamıza ve onca olaya rağmen harika yönetmişti gerçi sezonun bitmesini bekleyememişti ama takıma kattıkları çok fazlaydı :D

lincolnü futbola küstürdü disipliniyle hahahaha
feldkamp baskaydi ya

Karl Heinz Feldkamp: 2 hairan 1934 adam dogdugunda 2. dunya savasi daha baslamamisti .. dusunun artik siz gerisini

gelecek sezon Tudor/Alman TD gelmeli

simdi 3 ay icin iyi profili olan biri gelmez gibi

'Hic bir korkuya benzemez gsye ihanet edenin korkusu'

Dursun ve ihanet sebekesi, yolun sonuna geldiniz. Sn. Ünal Aysal'in intikami cok aci olacak. Gorevi birakirken onu maruz biraktiginiz muamelenin daha agirini yasayacaksiniz.

Hasan Şaş h.o. Sneijder'i kadro dışı falan bırakmaz bunlar hurafe,hamza da eleştirmişti seve seve oynatacak
Nazif gereksizi ben burada oldugum surece Hasan bu kapidan iceri giremez dememis miydi? Ben mi yanlis hatirliyorum ? O halde ya yine tükürdüğünü yalayacak ki sasirtmaz beni ya da Hasan isi yas,bence de yarim sezonluktansa simdiden aslini getirmek lazim Tudor'sa Tudor,ya da kimse kim ,3aylik td mu olur.Tarlada calisacak sezonluk isci mi ariyoruz.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JOR'u göndereceklerine ihtimal vermiyorum nedense.Gönderilse de sezon sonuna kadar Ayhan Akmanla devam kararı alırlar.

Geçen yıl da aynı gerizekalılığı yaptılar. Getir işte ileriye dönük adam gibi bir teknik direktör, yanına da lig bitinceye kadar yardımcı olacak bir yardımcı. Hiç birşey yapamasa bile takımı tanımış olur eksiklikleri erken vakitte belirler. Bunlar 3 aylık birini getirirler, sonra temmuz agustos gibi yeni birini getirirler, o takımı tanıyana kadar transfer sezonu biter vs vs vs... Çük kadar beyin yok amk bi de toplantı yapıyorlarmış.

hiçbişey çıkmaz jor la devam kararı aldık derler

TEKNİK DİREKTÖR : DROGBA
YARDIMCILAR : KEWEL - UJFALUSİ-ELMANDER-HASAN ŞAŞ
KALECİ ANTRENÖRÜ : MONDRAGON

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU : ABDURRAHİM ALBAYRAK

didier-drogba-yonetime-mesaj-yolladi-galatasaray-8760001_x_2023_o.jpg

64807hp2.jpg

ujfa-640.jpg

1446874204563.jpg

images

1452696186690.jpg

abdurrahim_albayrak_8091.jpg

Yemisim ben bunlarin olaganustu toplantilarini capsiz herifler.

Geri
Üst Alt