Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.171
- 6.129
- 1.048
Hasan Şaş gelecek bakalım neler olacak 2. olabilecek miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahah hamza'yı geri alıyorlarmış bir de![]()
kendini yaktı transfer konusunda basın önünde daha açık konuşup evlatçılık yapmasaydı ambargo koyardık ama vizyonsuzluğuna kurban gitti , kendi etti kendi buldu.Keşke. Ççalışabilecekleri en iyi hoca olur 10 JOR eder. İletişim danışmanı tutup gelirse taraftar da benimser başarı geldikçe. Demeçleri dışında neyi vardı adamın. Aynı kadro ile Benfica'yı vs yenip, maksimum puan topluyordu. Derbilerde 1 kere yenildi adam o kadar maçta.
Taraftar şımarıklık yapıp yönetime yedirmese başını şu an şampiyonluk yolunda liderdik bu haftalarda. Obsesif bir inatçılığı var iletişim konusunda, tedavi alıp dönsün reis.
kendini yaktı transfer konusunda basın önünde daha açık konuşup evlatçılık yapmasaydı ambargo koyardık ama vizyonsuzluğuna kurban gitti , kendi etti kendi buldu.
İgor tudor olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hamza'yı hiç savunmayın bana , kadroda değişiklik yapma imkanı hiç yok da değildi , günah keçisi ilan edildi ama o da zırt pırt transfere gerek duymuyorum diye övünmeyi iyi biliyordu.Yönetimim ben baskı kurduğunu düşünmüyorum , o dönemde 160m tl nakit girişi vardu şampiyonluktan.Basın önünde şu bölgelere takviye istiyorum demeye hakkı vardı i kullansaydı da hardcore limited malzeme ile survivorcılığa soyunmasaydı.O bursaya güle oynaya gidip arkamızdan konuşurken bizim canımız yandı, enkaz ile baş başa kaldık.Koca ülke de bir tane kendini ifade edebilen adam yok ki futbolda olsun. En iyi algı manipülatörü kimse o seviliyor işte. Hamza algıya oynayamadığı için 9 köyden kovulur.
Yönetim Umut ile idare et diyor, o da verim almak için yağlıyor çünkü taraftar adamı zaten psikolojik olarak çökertmiş tek kalınca orada. 4. forvet olsa lafı bile olmayacaktı oysa.
Bugün Advocaat veya JOR'a malzeme bu diye kredi verenler söz konusu Hamza gibi çata çat konuşanlar olunca bela okudu sanki malzeme çok farklıymış gibi. Geçen sene başı ekonomik olarak iflas etmiştik transfer yapamadık, suçu Hamza'ya atıp kendine kredi kazandılar arsaları bugün peşkeş çekebilmek için.
Galatasaray bitiyor, sebebinin büyük etmenlerinden biri de algı oyunları ile zihni bulandırılan taraftarı. Ülke de bugün vuku bulan ne varsa kulüplerde de var. Alabilidğine kaos. Ver odunu.
Mehmet Özbek'in GS yönetiminde bulunması için gerekli akademik vasfı var mıdır ?
edit: google'da mehmet özbek yazınca halkbilimcisi bi adam çıkıyor.
Bu herif kimdir ya ?
Baskan kardesi olmak yeterli bir akademik vasif anlasilan.
Şöyle futbolu bilen disiplin sahibi eli sopalı bir alman da fena olmaz bence.Tudor disinda yabanci gelmesin