İsmail Aysal
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2009
- 2.588
- 583
- 1.853
abi yapmayın allah aşkına. Fatih Terim artık Galatasaray'a zarar vermeye başlamıştır. Tadında bırakması gerekiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burnun boktan çıkmaz o zaman. Sizin gibilere müstahak. Adam sırf gaz ile takım yönetiyor. O kadar sene takımın başında kaldı ozan ve arda hariç alt yapıdan adam çıkaramadı.5 kere gelmiş ses etmemişsizde 6 da mı naz yapıyoruzz?
o bizim efsanemiz 10 kerede gelse hiç gocunmam ohhh canima minnet
@Berkan Yavuz çok kırıcısınBurnun boktan çıkmaz o zaman. Sizin gibilere müstahak. Adam sırf gaz ile takım yönetiyor. O kadar sene takımın başında kaldı ozan ve arda hariç alt yapıdan adam çıkaramadı.
Akıl var mantık var. Fatih hoca bize ne katabilir bundan sonra? Bu seneyi gördük. Adam kovulunca kapının önünden adamları vasıtasıyla yönetimi tehdit etti. Yok floryaya geliriz bilmem ne. Gerçekten merak ediyorum. Bu saatten sonra ne faydası olacak hocanın bize.@Berkan Yavuz çok kırıcısın
Adam sırf gaz ile takım yönetiyor. O kadar sene takımın başında kaldı ozan ve arda hariç alt yapıdan adam çıkaramadı.

Arda mi?Burnun boktan çıkmaz o zaman. Sizin gibilere müstahak. Adam sırf gaz ile takım yönetiyor. O kadar sene takımın başında kaldı ozan ve arda hariç alt yapıdan adam çıkaramadı.
Ne başarı sağlamış ya. Tutturmussunuz başarı sağlamış diye. Son senelerdir ne yapmış.Sırf gazla bu kadar başarılar sağlaması heaaaa![]()
En yakın Uefa'da Laziolu Marsilyalı gruptan 1. olarak çıkardı.Lig'de Gedson veya Gustavo Assuncao'dan daha iyi bi oyuncu alınsaydı daha iyi sıralarda olurduk.İstatistiklerden de bakılabilir Gol Beklentisinin ve Gol Yeme Beklentisinde iyi sıralardaydık.Gol Beklentisi Lig'de 1. Gol Yeme Beklentisinde en az seviyede 2. sırada.Bu istatistiklerde olan bi takımın Lig'de en az 2. sırada olması gerekiyodu şanssızlık denilebilir ve verilmeyen penaltılar da vardı..Ne başarı sağlamış ya. Tutturmussunuz başarı sağlamış diye. Son senelerdir ne yapmış.
Haha bana ergen diyor aklınca.Gazla bakkala ekmek almaya bile gidemeyen ergenler türk futbol tarihinin en basarili teknik direktörünü elestirmesi bana garip geliyor
5 senede 1 olan birsey için büyük başarı imparator fatih terim diyenlerden değilim. Istikrar yakalamadigi sürece bu başarı değildir. Kusura bakmayın. Sizin mantığıniz ile uymuyor benim kafam. Başarı anlayışımız farklı.En yakın Uefa'da Laziolu Marsilyalı gruptan 1. olarak çıkardı.Lig'de Gedson veya Gustavo Assuncao'dan daha iyi bi oyuncu alınsaydı daha iyi sıralarda olurduk.İstatistiklerden de bakılabilir Gol Beklentisinin ve Gol Yeme Beklentisinde iyi sıralardaydık.Gol Beklentisi Lig'de 1. Gol Yeme Beklentisinde en az seviyede 2. sırada.Bu istatistiklerde olan bi takımın Lig'de en az 2. sırada olması gerekiyodu şanssızlık denilebilir ve verilmeyen penaltılar da vardı..
sen kimsinHaha bana ergen diyor aklınca.