Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

İlk sezon başarılı olacağını zannetmiyorum. Mantıklı hamleler yaparsak önümüzdeki sezon da sıkıntısız şampiyon oluruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi 1 başkanlık dönemi geçirecek koç.

aklını kullanırsa önümüzdeki sezon dördüncü yıldızı alır

kişisel serveti 700 mio olan adam nasıl 150m koyabiliyor bir kulübe milanı alıp batan çinliler gibi olmasında sonra :D

Bu konuyu şuan Antu'ya açsak sağlam hit alır. Öyle bir havaya bürünmüşler.

Adamlar Volkan için sepet havası başlıklı konu açmışlar yahu bir kaç hafta önce.

Vizyonist fenerlileri Aziz Başkanımızı gözden çıkarmamaları konusunda uyarmıştık. Muhtemelen orta ve uzun vaade de bjk'nin gerisine düşecekler şampiyonluk sayılarında ve taraftarda. Genç nesil fb yi tercih etmeyecek bana kalırsa.

Vizyonist fenerlileri Aziz Başkanımızı gözden çıkarmamaları konusunda uyarmıştık. Muhtemelen orta ve uzun vaade de bjk'nin gerisine düşecekler şampiyonluk sayılarında ve taraftarda. Genç nesil fb yi tercih etmeyecek bana kalırsa.
Beter olsun pavalı köpekler.

6) Temmuz ortası olur ve dünya kupası biter hemen alalacele Şampiyonlar Ligi hazırlıklarına başlanır ve her sene olduğu gibi tok alıcıyı oynayıp son dakika eleme maçlarına transferleri yetiştirirler ki 3 yabancı yıldızı iflas etme pahasına alırlar biri de Kjaer olur :)

bu ne zaman olacak

Geri
Üst Alt