Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Aramizdan ayrilisinin birinci ayinda buyuk ustayi ozlemle ve sevgiyle aniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettiği dünya yıldızı vs adamlar alınmadı yalnız. Bayağı vasat kadroyla başladılar sezona.
Ne demek istediğini anlamadım.Maalesef Türkiye'de bu işler böyle. Kadromuz hepimizin malumu, yetersiz. Üstelik 8 sakat var. Tüm bunlara rağmen Fatih Terim'in ipini çekenler var. Dün maçtan sonra maçla ilgili tek bir post okumadım bu yüzden!
Ne demek istediğini anlamadım.
Bizim kadro fenerin kadrosundan 2 kat falan daha iyi santrafor ve stoper dışında.
Bizdeki sakatlık durumu ekstrem yalnız şu an, diğer takımlar bunu yaşasa onlarda da oynayacak adam kalmazdı.Kağıt üstünde evet. Eksiksiz oynayacaksak evet! Alternatifimiz neredeyse yok.
Ama sakatlara bakalım Eren, Serdar, Feghouli, Fernando, Onyekuru, Emre, Nagatomo. . . Dün bunlara Belhanda da eklendi. Resmen sakatlardan bir takım daha kurulur. Bunların yerlerine oynayan isimlerin maç eksiklikleri var. Zaten deplasmanda çok kötüyüz. Üstüne bunlar olunca dünkü skor ortaya çıktı. İlk yarıdan üçlü defansa dönüp fark yeseydik Terim yine dayağı yerdi. Ahmet Çalık değişikliği çok da mantıksızca değildi. Ahmet beceriksizse ne yapsın hoca? Elindeki adama güvenmek zorunda. Uzun uzun yazmanın anlamı yok! Hepimiz sorunun farkındayız aslında. Sitem ettiğim nokta bu kadar aksilik ve yoklukta Terim'in ipinin çekilmesi.
Bizdeki sakatlık durumu ekstrem yalnız şu an, diğer takımlar bunu yaşasa onlarda da oynayacak adam kalmazdı.
Oradaki mevzuya temelde bakmak lazım. Sezon başından ber kötüyüz, takım da eksik ve yanlış tercihler var.Evet yahu ben de aynı şeyi söylüyorum. Terim'i yerden yere vuruyorlar böyle bir ortamda farkında mısın! Adamı harcıyorlar. Sıkıntı takımın yenilmiş olmasından çok daha kötü. Namus yoksunu yazarın bir tanesi hoca eski gücünden uzak diyor!!! Terim'i yedirmemek gerek!
Evet kadromuz lanse edildiği kadar kötü falan değil sezon başı sakat yokkende farklı bir top oynamıyorduk kaldı ki serdar,fernando,onyekuru,nagatomo,emre 5 tane banko eren ve feg ile birlikte 7 tane ilk 11 oynayacak herif sakat ve biz hala alternatifli kadro çıkartabiliyoruz sıkıntımız taktiksel, oyuncuların disiplinsizliği vs. gibi şeylerde herifleri sanki iple bağlamışlar arkadan çekiyorlar önünden geçen topa dokunamayacak gibilerOradaki mevzuya temelde bakmak lazım. Sezon başından ber kötüyüz, takım da eksik ve yanlış tercihler var.
Örneğin Sinan ve Belhanda takımın vazgeçilmezi, bunlar ne oynadılar sezon başından beri? Zorunluluk deme bana tam kadroyken de bunlar oynuyordu.
Hocanın ya kafası karışık ya da farklı bir durum var, kimliksiz bir vaziyette sahaya çıkıyoruz özellikle son 1 aydır.
Nerdesin lo minik kus