Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Evet kadromuz lanse edildiği kadar kötü falan değil sezon başı sakat yokkende farklı bir top oynamıyorduk kaldı ki serdar,fernando,onyekuru,nagatomo,emre 5 tane banko eren ve feg ile birlikte 7 tane ilk 11 oynayacak herif sakat ve biz hala alternatifli kadro çıkartabiliyoruz sıkıntımız taktiksel, oyuncuların disiplinsizliği vs. gibi şeylerde herifleri sanki iple bağlamışlar arkadan çekiyorlar önünden geçen topa dokunamayacak gibiler
Rakip takımlar için çok kolayız. Garry'i kitle ve ceza sahasında kalabalık kal zaten gol yemiyorlar o şekilde.

Uzaktan şut tehditi yok
Duran top tehditi yok
Frikik tehditi yok
Ceza sahası arkasına ara pası tehditi yok
Efektif hızlı paslarla hücuma çıkışlar yok

İlk golü bulamadığımız her maç diken üstünde geçiyor bu sebeplerden.

Oradaki mevzuya temelde bakmak lazım. Sezon başından ber kötüyüz, takım da eksik ve yanlış tercihler var.

Örneğin Sinan ve Belhanda takımın vazgeçilmezi, bunlar ne oynadılar sezon başından beri? Zorunluluk deme bana tam kadroyken de bunlar oynuyordu.

Hocanın ya kafası karışık ya da farklı bir durum var, kimliksiz bir vaziyette sahaya çıkıyoruz özellikle son 1 aydır.

Belhanda ve Sinan konusundaki ısrarı beni de rahatsız ediyor. Doğrudur. Ama Belhanda 8 milyonluk bir kazma olduğu için, piyasası düşmesin diye kadroda tutuyor olabilir. (ki bana kalsa b takımına gönderirim) Ama işte bu işlerde kararlar duygusal alınmıyor! Belhanda'yı oynatmak zorunda.

Ayrıca piyasa canlılığı dışında "Belhanda'nın yokluğunda pas trafiği çöküyor" algısı var! Herkesin diline sakız olmuş. Bugün iki köşe yazarından bu yazıyı okudum. Böyle cahillerin olduğu yerde bir noktada nabza göre hareket etmek zorundayız.

Belhanda ve Sinan konusundaki ısrarı beni de rahatsız ediyor. Doğrudur. Ama Belhanda 8 milyonluk bir kazma olduğu için, piyasası düşmesin diye kadroda tutuyor olabilir. (ki bana kalsa b takımına gönderirim) Ama işte bu işlerde kararlar duygusal alınmıyor! Belhanda'yı oynatmak zorunda.

Ayrıca piyasa canlılığı dışında "Belhanda'nın yokluğunda pas trafiği çöküyor" algısı var! Herkesin diline sakız olmuş. Bugün iki köşe yazarından bu yazıyı okudum. Böyle cahillerin olduğu yerde bir noktada nabza göre hareket etmek zorundayız.
Belhanda'nın verdiği katkıyı ne bileyim Göztepe'deki Castro da verirdi, 2 yıldır bir halt yaptığı yok ve ne yapsa da etse de oynuyor. Sene başında daha farklı bir yapı deneywbilirdik ondan kurtulup.

Neyse ya ben sıkıldım zaten ama hocanın ciddi hataları var bu sakatlıkla bahane edilebilecek bir süreç değil.

Rakip takımlar için çok kolayız. Garry'i kitle ve ceza sahasında kalabalık kal zaten gol yemiyorlar o şekilde.

Uzaktan şut tehditi yok
Duran top tehditi yok
Frikik tehditi yok

2012-2013'ün ilk devresi de aynen böyleydik.Kapanan takımları açamıyorduk bir türlü.Sezon da o sezona benziyor,herkes rezil.

Uzaktan şut tehditi yok
Duran top tehditi yok
Frikik tehditi yok

Şu duran top mevzusunu zaten hiç anlamıyorum yav her top aynı şekilde kesilip rakipde kalır mı akıl alacak iş değil, bir de ligin en uzun 10 adamından 3 ü kadromuzda eren maicon donk
Belhanda dan beklediğimiz şeyi stoper oynarken Donk yaptı dün hafif 1 slolom arkasından ceza yayının ordan şut çok zor bir olay değil ama yapamıyoruz bunu
Geçen maçların birinde Garry tek başına gitti kafayı bi kaldırdı ceza sahasında kimse yok herife yetişememişler acayip kopukluk var

Bu sezon pek bir sey olacagini sanmiyorum bu saatten sonra.
Muhtemelen böyle bir ileri bir geri gidip duracagiz.
Kirilma noktalarina göre bu geri gidis daha da vahim olabilir.

Bu sezon pek bir sey olacagini sanmiyorum bu saatten sonra.
Muhtemelen böyle bir ileri bir geri gidip duracagiz.
Kirilma noktalarina göre bu geri gidis daha da vahim olabilir.

Sıkıntı şu,rakipler bir ileri iki geri falan gidiyor.Fb ve Bjk için diyorum.Başakşehir'i izliyoruz bakalım ne yapacaklar?Ama şu rakipsizlikte her türlü adayız bence.

O değil de Üflenti Selami sandığım SELAMİ GÖRMEZLER bizim UĞUR GÜZEL çıktı

Keramettin´in saydiklarina ek olarak kazandigimiz penaltilar bile tehdit teskil etmiyor yav.

ilk mesajda şampiyonluktan erken kopacaklarını yazmışım fakat bu kadar erken kopacaklarını sanırım hiç kimse beklemiyordu

demekki neymiş her zengin, her yakışıklı, her kültürlü kişi başarılı olacak değilmiş

Bizim için en kritik sakatlık emre sakatlığı olduğu garry dışında skor üretecek tek oyuncumuzdu fiziği zayifta olsa

Malesef belki çok düşüyordu ama pozisyona sokuyordu ve giriyordu.

2.yarıya fizik olarak da sağlam gelse bari.
Emre yaratıcı bir oyuncu golü kokluyor derler ya aynen öyle ve kesinlikle penaltici o olmalı çok temiz kullanıyor
Emre ve önünde Gomis olsaydı düşünün neler olurdu emre sahadayken dikkat et pas yuzdemiz artıyor eğer iyi bakarsa kendine bence son iki üç maça yetişir

Emre yaratıcı bir oyuncu golü kokluyor derler ya aynen öyle ve kesinlikle penaltici o olmalı çok temiz kullanıyor
Emre ve önünde Gomis olsaydı düşünün neler olurdu emre sahadayken dikkat et pas yuzdemiz artıyor eğer iyi bakarsa kendine bence son iki üç maça yetişir

Aralık 15'de Başakşehir maçı var yetişse güzel olur.

Ne dediysek o :) Zamanında linç edenler, arkadan atıp tutanlar nerede ???

@Mahir Koç ne oldu beyaz atlı prensine... Sen biraz kafayı çek... Yalı çocuğunun şerefine... Birşey biliyoruz da konuşuyoruz :) F.B...Feridun Bitir hemen kızma :) Hürmetler...

Ne dediysek o :) Zamanında linç edenler, arkadan atıp tutanlar nerede ???

@Mahir Koç ne oldu beyaz atlı prensine... Sen biraz kafayı çek... Yalı çocuğunun şerefine... Birşey biliyoruz da konuşuyoruz :) F.B...Feridun Bitir hemen kızma :) Hürmetler...
isin gücün yok mu 10000 tane fake account yapip foruma girmekten baska?

Geri
Üst Alt