Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Buradayım genç deli demişsin ama özelden memleketinin neresi olduğumu anlamama, zekama övgüler diziyordun arkadan da deli :( neyse sen hakaret etsen de ben seni severdim zira aysalcısın allah başka dert vermesin :) başgan batmış diyolla... aynı oteli 3 kişiyi satıyormuş kapora almış...

Yoo ben yüzüne de kac defa deli dedim yani :D

Bu arada hos geldin

Oldukça feraset sahibi bir başlık olarak ikinci seneye dair de tahminlerde bulunacağım zaten @Emre Bari @Uğur İzve @Mustafa Canaslan ile iddiaya girmiş uğur baştan pes etmiş idi ;)

Tabi o zaman fener Başakşehiri yenmiş biz 10 pizzan gerideyiz dedim ki fener mümkün değil şampiyon olamaz biz de en kötü ikinci oluruz diye sadece 2 hafta geçti puan farkı 5e indi liderle feneri de yakaladık

Sırf dem transferi yapmadık diye bu yangın çıkıyor da rakipler de transfer yapamadı yahu fenere stoper lazım adamlar en iyi stoperini sattı 😂🤣😂🤣😂🤣😘mal bu Ali Koç daha çık eğleneceğiz...

Peşin not: forumdaki Ali Koç aşıkları da daha çok üzülecek başlığın ilk sayfalarında olmaları lazım bana sallar ve ne yanlış tahminde bulunurken 😘🔥

Oldukça feraset sahibi bir başlık olarak ikinci seneye dair de tahminlerde bulunacağım zaten @Emre Bari @Uğur İzve @Mustafa Canaslan ile iddiaya girmiş uğur baştan pes etmiş idi ;)

Tabi o zaman fener Başakşehiri yenmiş biz 10 pizzan gerideyiz dedim ki fener mümkün değil şampiyon olamaz biz de en kötü ikinci oluruz diye sadece 2 hafta geçti puan farkı 5e indi liderle feneri de yakaladık

Sırf dem transferi yapmadık diye bu yangın çıkıyor da rakipler de transfer yapamadı yahu fenere stoper lazım adamlar en iyi stoperini sattı 😂🤣😂🤣😂🤣😘mal bu Ali Koç daha çık eğleneceğiz...

Peşin not: forumdaki Ali Koç aşıkları da daha çok üzülecek başlığın ilk sayfalarında olmaları lazım bana sallar ve ne yanlış tahminde bulunurken 😘🔥
Sal beni Ibrahim.

Üstad konunun ilk 4 sayfasına baktım kimse övmemiş Ali Koç'u

Üstat forumda onun haricinde Koç'u öven yok zaten yav.
Üstad ile Zahir'in arası bozuk gibi. Üstad'ın gizli gizli laf sokması,bende engelli diyip sürekli mesajlarını bilmesi tuhaf. Üstad, Zahir'e gizli bir hayranlık duyuyor diye düşünüyorum.

Aralarında olan buzların erimesi bir kıvılcıma bakar. O kıvılcımı yakmak ister misin abi :D

Üstad ile Zahir'in arası bozuk gibi. Üstad'ın gizli gizli laf sokması,bende engelli diyip sürekli mesajlarını bilmesi tuhaf. Üstad, Zahir'e gizli bir hayranlık duyuyor diye düşünüyorum.

Aralarında olan buzların erimesi bir kıvılcıma bakar. O kıvılcımı yakmak ister misin abi :D
Allah korusun hep beni şikayet ediyor ne kadar korkmuşsa sürekli beni tehdit ediyor diyor tırsak hayır en son yalvarmış adminlere beni alıntılamasın diye o günden beri engelli ve görmüyorum bu dediğimiz 2 sene önceki mevzu hatırlıyorum Ali Koç hayranlığını kan çekiyor demek ki beni muhatap etmeyin şimdi kullanacağım sıfatları da yasaklatan o yılanın başı forumu manipüle eden bir ninnil beni muhatap etmeyin ama inşallah bir gün denk geliriz sokakta şimdi bunu da keramettine beni tehdit etti diye ağlar onun için kapatın bu mevzuyu

Son düzenleme:

Hayranlık değil de üstat gıcık oldu mu tam oluyor, daha önce mevzusu geçti ama beni aşar o iş. Üst düzey bir hakemlik gerekli.

adaşımı bu işten sıyır
ateşle oynayanın eli yanar

Geri
Üst Alt