Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Abartmaya gerek yok şu ali koçu sırf soyadından dolayı bu kadar medyanın ve kuşların ilgilisini cekiyo biz bu sene oldugu gibi taraftarı yönetimi teknik heyeti futbolcusu bir olursak kim gelirse gelsin yine şampiyon oluruz

Evet. Ali Koç'ta bu kadar gerizekalı bir insan olduğu için bu mevkiide zaten(Fenev başkanlığından bahsetmiyorum)

iyi bir hoca, 3-5 iyi topcu ile fb yine şampiyonluk adayı olur.

biz ve fb şampiyonluk icin yarisir, tinerciler izler.

adam scout sistemi kuracagım,sabır gerek,basarı yıllar içinde gelir diyo.gerizekalı fenerliler tamamen adamın parasına odaklanmıs,boşboş konusuyolar.

Bu adamin adi Koc degilde, normal bir aday olsaydi kimse siklemezdi bunu.

Azizin listesi böyleyse eğer Ali seçilsin daha iyi.
Aziz,Bu liste ile maddi sorunlara iyi bir pansuman yapar kendi gücüyle de anadolu takımlarını bağlar al sana lig şampiyonluğu

adam scout sistemi kuracagım,sabır gerek,basarı yıllar içinde gelir diyo.gerizekalı fenerliler tamamen adamın parasına odaklanmıs,boşboş konusuyolar.

Yanlış anlamışsın.

Sermaye koyacağız hem de görülmemiş ölçekte bir sermaye olacak. Her branşta şampiyonluk kovalayıp olacağız diyor.

Ama sürdürülebilir olmadığı için bu uzun vadede alt yapıları güçlendirmek ve parmak ile gösterilen bir kulüp olmak için mali ve başarı olarak da Scout ve finans işlerini yönetmek ve bir sistem oturtmak şart demek istiyor.

ali koça güvenme sebebleri tamamen maddi,adam açık açık ciddi bir miktrar parayı kulübün kasasına koyacaz diyor

uefa buna izin veriyormu bilmiyorum ama tamamen maddi olarak kulübü canlandıracak ve koça ve ailesinin zenginligine güveniyorlar

Yazıyı tane tane okudum. Şunu demeliyim ki Ali Koç ne herkesin tahmin ettiği gibi Fener'i çok iyi yerlere getirecek ne de yazıda yazıldığı kadar kötü senaryolar olacak. Yazı inanılmaz abartı. Hoşumuza gittiği için de itiraz etmiyoruz. Ama öyle değil.

Kısacası Ali Koç ne abartılacak kadar kadar iyi; ne de bu yazıdaki kadar kötü şeyler yapacak!

Yanlis bilmiyorsam FFP göre kendi sirketlerini sponsor olarak getiremez Külübe

ffp'ye göre başkan kulübe belli miktarı geçmemek kaydıyla (bütçenin yüzde 10'uydu sanırsam) kasa kolaylığı sağlayabilir.

yani bir kulübün 200 milyon euro bütçesi varsa başkan en fazla 20 milyon euro kasa kolaylığı yapabilir.
ayrıca, başkan olduktan sonra sahibi olduğu ya da şahsi ortaklığı, aile bağı olan şirketlerin sponsorluğu kabul edilmiyor. benzerini manchester city ve arsenal arasında kavga varan olayda görebilirsiniz.

Glaatasaray sözlükten ...

Evet renktaşlar bir kez daha haklı çıktık ama yine de başlık değiştirilmesin ve tebessümle tüm sene burada toplanıp Ali Koç ile dalga geçelim ne dersiniz???

Çok şükür allahıma bana ikinci bir Ünal Aysal verdi ve üstelik Galatasaray'ımıza musallat değil fener' musallat :)

NEREDE KALMIŞTIK RENKTAŞLAR???

Abi bir şey yapamaz. FFP gibi bir şey var. Bana göre muhtemelen Aykut ile devam da edecek. Ayrıca kulüp PSG,City gibi sahipli değil. Yani Ali Koç kendi cebinden para falan veremez. Ancak sponsor olabilir.

3-4 sene sonra değişir mi bilmem ama en azından ilk sene hiç bir şey olmaz.

Aziz hatır şikesi ile futbol takımını her sene ilk 2'ye sokuyordu, Koç'un böyle bir gücü olacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt