- 26 Eylül 2012
- 122.529
- 73.454
- 5.068
Oraya kerhane daha iyi yakışır.Kapatılsın yerine park, kütüphane biseyler yapılsın..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oraya kerhane daha iyi yakışır.Kapatılsın yerine park, kütüphane biseyler yapılsın..
Bence bu iyi birşey değil. Zengin başkan klupte at koşturabiliyor. Başarısız da olsa göndermek zor oluyor.Ali Koç giderse ya Saran gelir ya da Acun kulübü satın alır.
Bu adamlar bu konuda ballı, nerde zengin iş adamı var FB'li
Süper lig de İstanbul takımları çoğalmışken ve bunların neredeyse hepsi Olimpiyat'a yüklenirken sistem bunu zamanla kaldırmayacak. Bunların stadyum da üzerinde bunlara ait olan isimler sökülerek 1 boya badana.Kapatılsın yerine park, kütüphane biseyler yapılsın..
Mesele Fener'i özlemek değil ki. Fener'i yenerek şampiyon olmanın tadını özlemek mesele.Ekli dosyayı görüntüle 172852
Mesajı okuduktan sonraki yüz ifadem
Zerrei miskal özlemem bu beş para etmezleri..
Ülkemi rezil edenlerle asla işim olmaz
O iki sezona en yakın sezonlardan birisi, 1993-1994 sezonu haftalarca lider götürdüğümüz ligde sürekli ensemizden geldiler ve sonunda 1 puan farkla işi bitirdik.Mesele Fener'i özlemek değil ki. Fener'i yenerek şampiyon olmanın tadını özlemek mesele.
Benim kastettiğim, Fener dışında hiçkimseyi yenmenin benim açımdan o kadar da keyifli olmaması.
Benim gözümde son yılların en özel şampiyonlukları 2005-2006 şampiyonluğu ve 2011-2012 şampiyonluğu. Bu ikisinin ortak noktası, şampiyonluk yarışının son saniyeye kadar Fenerbahçe ile yapılmış olması. İşte ben o heyecanı, o çekişmeyi özlüyorum.