olası ali koç istifası sonrası fenerbahçe durumu

Aklı olan kimse şu noktada Fenerbahçe'nin başına geçmez. Çok fazla aktif sözleşmesi olan oyuncuları var, onların %90'ı bir hile hurda olmadan piyasası olan satılabilecek oyuncular da değiller. Takımın mali durumunun da söylenenden çok daha kötü olduğuna adım gibi eminim.

En güzel günleri Kiev'e elendikleri gün gibi olsun, yüzleri gülmesin. Arefeyi görüp bayram edemesinler.

Karşısına aday çıkmadıkça ve parasını almadıkça devam eder başkanlığa

Fener kapanmamali. Kimi izleyip gulup eglenecegiz. Benim yillardir en keyif aldigim eglence programi Fb maclari

Ha su da objektif olarak dogru. Fener kapanirsa Turk futbolu ihya olur. Biz CL falan aliriz ya da hadi o zor ama EL kesin aliriz

Kapatılsın yerine park, kütüphane biseyler yapılsın..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Süper lig de İstanbul takımları çoğalmışken ve bunların neredeyse hepsi Olimpiyat'a yüklenirken sistem bunu zamanla kaldırmayacak. Bunların stadyum da üzerinde bunlara ait olan isimler sökülerek 1 boya badana.

Daha sonra İstanbul diğer takımlarının maç için kullandığı alternatif stad olarak işe yarar.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 172852

Mesajı okuduktan sonraki yüz ifadem

Zerrei miskal özlemem bu beş para etmezleri..

Ülkemi rezil edenlerle asla işim olmaz
Mesele Fener'i özlemek değil ki. Fener'i yenerek şampiyon olmanın tadını özlemek mesele.

Benim kastettiğim, Fener dışında hiçkimseyi yenmenin benim açımdan o kadar da keyifli olmaması.

Benim gözümde son yılların en özel şampiyonlukları 2005-2006 şampiyonluğu ve 2011-2012 şampiyonluğu. Bu ikisinin ortak noktası, şampiyonluk yarışının son saniyeye kadar Fenerbahçe ile yapılmış olması. İşte ben o heyecanı, o çekişmeyi özlüyorum.

Koç bıraktığı an Aziz Yıldırım başkan olacak. Fenerli zenginlerden toplayacağı paralar ile bir kısım borcu da kapatır işine bakar.

Şampiyon olana kadar başarısız imajı oluşmasın diye bırakmaz,şampiyon oluncada tadını aldığı için.Ancak ailesi baskı yaparsa bırakır.

Mesele Fener'i özlemek değil ki. Fener'i yenerek şampiyon olmanın tadını özlemek mesele.

Benim kastettiğim, Fener dışında hiçkimseyi yenmenin benim açımdan o kadar da keyifli olmaması.

Benim gözümde son yılların en özel şampiyonlukları 2005-2006 şampiyonluğu ve 2011-2012 şampiyonluğu. Bu ikisinin ortak noktası, şampiyonluk yarışının son saniyeye kadar Fenerbahçe ile yapılmış olması. İşte ben o heyecanı, o çekişmeyi özlüyorum.
O iki sezona en yakın sezonlardan birisi, 1993-1994 sezonu haftalarca lider götürdüğümüz ligde sürekli ensemizden geldiler ve sonunda 1 puan farkla işi bitirdik.

Hele hele o son hafta, kardeşimin ana okulu müsameresi vardı, Taksim Gezi Parkının içinde bir yerde yapılıyordu. Maçlar gündüz aynı saatteydi ve çakışıyordu. Sürekli tüyüp etrafdan radyondan maç dinleyen yerlerden skorları takip ediyordum.

Yine de tüm bunlara rağmen yıllardır Türk futbolunu aşağı çekme çalışması içinde olan FB nin kapanmasını zerre umursamam.

Zamanında yöneticileri Selim Soydan'ın açıklaması var, Galatasaray Fatih Terim ile ilk döneminde durdurulamıyordu, sırf onları durdurmak adına Fatih Terim'e teklif yaptık kabul etmedi. Yani belki de FB sayesinde Türkiye'ye gelen UEFA ve Süper Kupa şu an güme de gidebilirdi.

Son yıllarda ezikliklerini üst seviyeye çıkarıp 5 yıldız şımarıklığı da tuzu biberi oldu.

Varsın bunlar batsın, tek köklü takım bunlar mı. Bunlar batıp def olursa belki İstanbulspor gibi eski köklü takımlar güçlenir ve onlar bu rekabete girebilir. O zaman bu rekabet daha güzel de olabilir.

Geri
Üst Alt