Üye Görüşü Olası TD Değişikliği

Kimi İstersiniz?

• Xavi

Oy: 11 20,8%
  • Marco Rose

Oy: 6 11,3%
  • Edin Terzić

Oy: 5 9,4%
  • Gareth Southgate

Oy: 1 1,9%
  • Diğer (Belirtiniz)

Oy: 30 56,6%

• Kullanılan toplam oy
    53
Benfica'dan yollanan large olabilir. Geçen sezon benfica'da şampiyonlar liginde iyi işler yapmıştı, bu sezon doğru düzgün transfer yapılmamasına rağmen nice ve fenerbahçe'ye karşı gol yemeden turlamıştı.

Mancionun puan kaybettiği deplasmanlarla şimdi O.B. bin rekor kırdığı deplasmanlar bir mi diyorum

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ersun niye şampiyon oldu nisanda o zaman

drogba çıkarıp ceyhun falan alıyodu deplasmanda 1 puan yetermiş gibi, biraz da mentaliteden dolayı kazanamadı maç mancini

yine de severiz orası ayrı

Prandelli
yerine Hamza Hamzaoğlu geldi lig başarısını düzeltti (kötü ve sıkıcı oyun oynuyor ama puan alıyordu ligde )
Hamza gitti Riekerink geçti diye hatırlıyorum 15-16 sezonu olması lazım deplasman galibiyeti 4-5 falandı.
Igor aldı, aslında burada istatistiği Riekerink düşürmüş. sonrasında Fatih Terim geldi, Mancini ile aşağı yukarı aynı istatistik 2 senede.
Sonra 21-22'de Torrent geçti yine dış saha galibiyet düştü.

Edit: Manci'nin beraberliği çok fazla o dönem. 13-14 den 21-22'ye kadar aşağı yukarı istatistikler aynı ve takımlar hep kötü.
Edit2: Torrent zamanı 4 galibiyet varmış dış sahada :asd:

ersun niye şampiyon oldu nisanda o zaman

drogba çıkarıp ceyhun falan alıyodu deplasmanda 1 puan yetermiş gibi, biraz da mentaliteden dolayı kazanamadı maç mancini

yine de severiz orası ayrı
Ersun 3 santrafor ile çıkıyordu her maça yine de 7-8 maçı son dakikada almıştır. Mancio deplasman performansı evet kötüydü ama Okan buruk rekortmen oldu diye deplasman uzmanı olarak addedilmesini gülünç buluyorum ona bakarsan iso da 99 yaptı hakem makem derken

3 sene sampiyon olmus hoca 4. senenin basinda gonderilemez. Sene sonunda oturup konusulmali.
Mancini diyenler neyin kafasinda bilmiyorum. Fener o sene Nisan ayinda sampiyon oldu, hem de Ersun Yanal ile.
Kadroda Drogba, Sneijder, Burak, Melo, Selcuk varken; karsi taraf Emenike, Mehmet Topuz, Alper Potuk ile Nisan ayinda isi bitirdi. Geciniz.
Bize disiplinli adam lazim, fizik on planda olmali. Zaten takim atletik yapi olarak buna musait, duzgun bir sezon basi kamp ve planlama ile yerel ligde derbiler disi butun maclar ilk yarida biter.
Haa diger yandan bu yonetim hocayi gondermeye cesaret edemez, etse bile is isten gectikten sonra Arda falan gelir. Sezon basi kampi yalan olur, o sezon icin en iyi Okan Buruk'un yapacagi kadar basarili olur. Kendimizi kandirmayalim.

Ersun 3 santrafor ile çıkıyordu her maça yine de 7-8 maçı son dakikada almıştır. Mancio deplasman performansı evet kötüydü ama Okan buruk rekortmen oldu diye deplasman uzmanı olarak addedilmesini gülünç buluyorum ona bakarsan iso da 99 yaptı hakem makem derken

ligin kalitesinin düştüğü aşikar ama mancini ekstra kötüydü deplerde

bu ligde paldır küldür oynayınca iş yapıyon işte ersunun da yaptığı oydu o sezon

2 ucu boklu değnek, yabancı getirsen ligde şansın azalıyor ama avrupada ilerleme derli toplu oyun ve daha iyi sonuçlar alma ihtimali artıyor

saçma sapan bok bir durum

Olasi degil mecburi bir degisiklik sart, avrupada imajimizi yerle bir etti okan buruk. bence yillar boyu artik yerli bir hoca ile calismamiz gerek, inanilmaz yetenekli biri cikana dek. Türk hocalar genelde oyunculara inanilmaz taviz veriyor, en iyi örnek de okan buruk, sirf oyuncularla iyi gecinmek icin her istediklerini yapiyor, izinse izin, eglenceyse eglence, düsük antreman temposu, kafalarina göre takilma serbestligi. Forma adaletsizligi ne ararsan var bizim takimda disziplin nedir bilmiyoruz. Sonra gelen giden avrupada bizi rezil ediyor. Okan buruk biraz adam olsaydi zaten kendinden istifa ederdi

Son düzenleme:
üşenmedim baktım ligde mancini 4 galibiyet 10 maçta da puan kaybı deplasmanda
5 TSL 4 ŞL 1 TK.
ŞL 4 Yenilginin 2 tanesi Real Madrid biri Fatih Terimin, 1 tanesi Chelsea , 1 tanesi lanet olası Kopenhag :asd:
Ekim'de geçti takım başına o döneme kadar 4 beraberlik 1 yenilgi var.

Geri
Üst Alt