Üye Görüşü Olası TD Değişikliği

Kimi İstersiniz?

• Xavi

Oy: 11 20,8%
  • Marco Rose

Oy: 6 11,3%
  • Edin Terzić

Oy: 5 9,4%
  • Gareth Southgate

Oy: 1 1,9%
  • Diğer (Belirtiniz)

Oy: 30 56,6%

• Kullanılan toplam oy
    53
Gercekci olalim, hayal aleminde yasamayalim. Kalan 7 mac okan hocayla devam edicek. İlk 24 disinda kaldigimiz an elveda diyebiliriz ancak ben sene sonunu ne olursa olsun okan hocayla bitirmeliyiz ve sene sonu vedalasmaliyiz diyorum. Tek adayim da jurgen klopp. İlkay ikna edicek proje falan diye. İlkay da futbolu bitirip ekibine girip galatasarayimizi tasiyacaklar.

Xavi çok isabetli bir tercih olabilir.. Pas oyunu , set oyunun uzmanı bir adam şart artık bu takıma.. Yoksa bu sene de Avrupa çöp olacak..

Okan bir dakika düşünülmeden son 3 şampiyonluğun hatrına teşekkür edilip yollanmalı.. Galatasaray Avrupa takımıdır.. Bizim rakibimiz Konya , Kayseri ve diğer anadolu kulübü olan Fener değil..

Bu sexon şampiyon olsakta olmasakta sezon sonu okanla yollar ayrılır. Çünkü bu kulüp avrupada başarılı olmak için var, okan hocayla avrupa olmadığı ortada.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı filan hikaye.

Bu saatten sonra ligi kaybedemeyiz. Hem lig de hem avrupa da eh işte diyebileceğimiz tek adam Fatih hocadır. Yabancı hoca ligi sergene hediye etmektir.

Kendimizi kandırmayalım, şu anda Avrupa'da oynanan futbolu oynatacak yerli bir isim yok. Gelecek mayıs ayına kadar 7 aylık bir zaman var. Bu zamanı iyi kullanıp gelecek sezonun çalışmalarını şimdiden başlatmak lazım. Okan hocadan bir halt olmayacağını artık anlamış olmamız lazım. Futbolcuya dayalı düzenle en fazla domestik başarı elde edebilirsin, o da kadro üst düzey olduğu ve ligdeki takımların leş gibi olmasından ötürüdür. Bugün bu takım bu haliyle altyapı hocasıyla bile şampiyonluk kovalar. Bırakalım artık duygusallığı ve gerçekleri görelim. Bu takım çalıştırılmıyor, gerekli taktik disiplin verilmiyor, oyun anlayışı kaos futbolu denen bir garabetten ibaret, artık yönetim de bunları görsün ve ona göre yapması gerekeni yapsın yoksa onlarda gider bu gidişle

Kendimizi kandırmayalım, şu anda Avrupa'da oynanan futbolu oynatacak yerli bir isim yok. Gelecek mayıs ayına kadar 7 aylık bir zaman var. Bu zamanı iyi kullanıp gelecek sezonun çalışmalarını şimdiden başlatmak lazım. Okan hocadan bir halt olmayacağını artık anlamış olmamız lazım. Futbolcuya dayalı düzenle en fazla domestik başarı elde edebilirsin, o da kadro üst düzey olduğu ve ligdeki takımların leş gibi olmasından ötürüdür. Bugün bu takım bu haliyle altyapı hocasıyla bile şampiyonluk kovalar. Bırakalım artık duygusallığı ve gerçekleri görelim. Bu takım çalıştırılmıyor, gerekli taktik disiplin verilmiyor, oyun anlayışı kaos futbolu denen bir garabetten ibaret, artık yönetim de bunları görsün ve ona göre yapması gerekeni yapsın yoksa onlarda gider bu gidişle
yönetim 2 sene kaleci bakmamış teknik direktör mü bakacak. aynı döngüye girdik geçen sezon ocak'ta hoca gönderilsin diye bekliyorduk 5. yıldızı takalım diye durdu şimdi aman lig bitsin diye bekleyeceğiz.

Her mağlubiyet sonrası hoca aramak doğru bir davranış olmaz şu an olası bir yabancı hoca gelişi bizi çok net şampiyonluktan eder. Ama şampiyonlar ligi için gelişmemiz şart gerekirse bu sezon sonu olur bu durum.

Taraftar dinamik isimlere karşı taraftara hep sane lazim en az 15 m euro verilmeli
Reis senle dedik yazın hep bu takım hep 15 bonservis 5 maaşlı oyuncu mu alacak diye. Yabancı kontenjanını boş bıraktılar, 1-2 tane genç dinamik alıp deneyelim bile demediler ya saçmalık

Kafasiz adam hala taraftar aldırmadı sanıyor.

Hocayı severim ama özellikle her skandal maçtan sonra yaptığı açıklamalar rezalet ötesi hiçbir kabul edilebilir tarafı yok onun yerine gidip özür dilemesi, hatalarını söylemesi, sorumluluğu üstlenmesi gerekir sonraki maçlarda da sahada düzelmiş bir takım görmemiz gerekir.

Şu var sonraki maçlarda görür müyüz yine bildiğini okuyacağı için bir şey demiyorum.

10 sene önce olsa tereddütsüz Şenol Güneş derdim. adam jimnastikçilerin rüyasında göremeyeceği avrupa macerası yaşattı.

Bu isimlerin bosta olmalarinin sebebi de hiyar futbol oynatmalari. Maalesef Okan ile Super Lig sampiyonlugu icin devam.

Bu isimlerin bosta olmalarinin sebebi de hiyar futbol oynatmalari. Maalesef Okan ile Super Lig sampiyonlugu icin devam.
yav fatih hoca gelsin o da alır ligi.En kötü ligden kurayla hoca seçelim o da alır.Avcı gelsin o da alır yani.bizim fbyle falan olan kadro farkı uçurum boyutunda hiç kimse bunu farketmiyor herhalde.Uçurum kadro farkı olmasa okan ligi bile alamazdı zaten.Ligden herhangi bir yerli hoca gelsin en kötü şota arvaladze bile gelsin hem ligi alırız hem bu kadar rezillik olmaz avrupada

Geri
Üst Alt