Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
3,5 verilmeli? yok bilmem Salih+ 4,5 verilmeli? Yav bu paralar gökten yagmiyor. Her sezon iflastayiz. Bunun sonu iyi degil. Ben 6-7 oyuncu gönderilmeden transfer istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizzat senin paylaştığın haberde 4.5 yazıyor.
Ayrıca 5 ay önce 3.5 milyona aldığın adamida veriyorsun.
Birde üstüne emre Çolak.
Salih dursun fiyasko tamamda olcan eder olarak. Hem türk hemde en veimli kanat oyuncusu piyasada yerli olarak.
Mecbur alacaksın artık. Yok başka işde. Diğer türk kanat adayları ya tutarsa mantığında olur
Ntvspor haberini paylastım ama cok daha güvenilir elemanlar 3,5 üzeri olmaz diyor.E mantıklı bakınca da 1 sene sözlesmesi kalmıs adama bu parayı vermeyiz diye düsünüyorum.4,5 artı 2 topcuya olmaz zaten bu transfer.3,5 artı 2 topcu desen Salih'in yanında gidecek topcu mühim olur.
Şartlar zorlanıp alınmasını isterim fakat hoca gelmeden transfer yapmak saçmalık.
Bence Olcanda ya tutarsa mantigi. Bizim gibi oyunu rakip yari sahada kuran bir takimda ne yapacak bilmiyoruz.
Çok saçma.
Alınacak yerliler 3 aşağı 5 yukarı belli.
Bizim burada konuştuğumuz isimler listemizde. Mevlüt olsun, Olcan olsun, Tarık/Şener fln.
Yeni hoca gelince yabancı sınırı kalkmayacak, oyuncular belli.
Trabzonda yıkıyordu bazı maclarda. Trabzon bizim sefiyemizde değil belki ama bir anadolu takımıda değil seviye olarak.
Ama tabiki tutacak diye kanun yok. Bu hemen hemen her yerli veya yabancı transfer için gecerli.
Türkiyede en iyisi olcan ama şu an yani kanat yerli olarak.
Varmı daha iyisi gol ve asist konusunda olcandan? Takım oyunda'da fena sayılmaz üstelik.
Olcan mecburiyetir bizim için yada kanatsız oynayacaksın yine.