Olcan Adım Adım Galatasaray'a

3,5 verilmeli? yok bilmem Salih+ 4,5 verilmeli? Yav bu paralar gökten yagmiyor. Her sezon iflastayiz. Bunun sonu iyi degil. Ben 6-7 oyuncu gönderilmeden transfer istemiyorum.

Bizzat senin paylaştığın haberde 4.5 yazıyor.

Ayrıca 5 ay önce 3.5 milyona aldığın adamida veriyorsun.

Birde üstüne emre Çolak.

Ntvspor haberini paylastım ama cok daha güvenilir elemanlar 3,5 üzeri olmaz diyor.E mantıklı bakınca da 1 sene sözlesmesi kalmıs adama bu parayı vermeyiz diye düsünüyorum.4,5 artı 2 topcuya olmaz zaten bu transfer.3,5 artı 2 topcu desen Salih'in yanında gidecek topcu mühim olur.

Salih dursun fiyasko tamamda olcan eder olarak. Hem türk hemde en veimli kanat oyuncusu piyasada yerli olarak.

Mecbur alacaksın artık. Yok başka işde. Diğer türk kanat adayları ya tutarsa mantığında olur

Bence Olcanda ya tutarsa mantigi. Bizim gibi oyunu rakip yari sahada kuran bir takimda ne yapacak bilmiyoruz.

Ntvspor haberini paylastım ama cok daha güvenilir elemanlar 3,5 üzeri olmaz diyor.E mantıklı bakınca da 1 sene sözlesmesi kalmıs adama bu parayı vermeyiz diye düsünüyorum.4,5 artı 2 topcuya olmaz zaten bu transfer.3,5 artı 2 topcu desen Salih'in yanında gidecek topcu mühim olur.

Anladigim kadarıyla salihi herkes siliyor.

Bende beğenmiyorum zaten ama biz bu adama 3.5 milyon saydik.

Şimdi bu parayı bu adama veren adamla olcani alan adam aynı kişi.

O zaman salihi niye aldın 5 ay önce.

Galatasaray da ciddi yolsuzluk var taraftarın parası resmen birilerinin cebine giriyor.

Şartlar zorlanıp alınmasını isterim fakat hoca gelmeden transfer yapmak saçmalık.

Şartlar zorlanıp alınmasını isterim fakat hoca gelmeden transfer yapmak saçmalık.

Çok saçma.

Alınacak yerliler 3 aşağı 5 yukarı belli.

Bizim burada konuştuğumuz isimler listemizde. Mevlüt olsun, Olcan olsun, Tarık/Şener fln.

Yeni hoca gelince yabancı sınırı kalkmayacak, oyuncular belli.

Bence Olcanda ya tutarsa mantigi. Bizim gibi oyunu rakip yari sahada kuran bir takimda ne yapacak bilmiyoruz.

Trabzonda yıkıyordu bazı maclarda. Trabzon bizim sefiyemizde değil belki ama bir anadolu takımıda değil seviye olarak.

Ama tabiki tutacak diye kanun yok. Bu hemen hemen her yerli veya yabancı transfer için gecerli.

Türkiyede en iyisi olcan ama şu an yani kanat yerli olarak.

Varmı daha iyisi gol ve asist konusunda olcandan? Takım oyunda'da fena sayılmaz üstelik.

Olcan mecburiyetir bizim için yada kanatsız oynayacaksın yine.

Çok saçma.

Alınacak yerliler 3 aşağı 5 yukarı belli.

Bizim burada konuştuğumuz isimler listemizde. Mevlüt olsun, Olcan olsun, Tarık/Şener fln.

Yeni hoca gelince yabancı sınırı kalkmayacak, oyuncular belli.

Hoca'nın sistemine uymadıktan sonra isimlerin kalitesi önemli değil.

Alırsın Olcan'ı hoca gider başkasını oynatır. Bizde burdan bağırırız alsana oyuna diye.

Ertesi sene bir başka anadolu oyuncusu için 4 milyon Eu + olcanı verip alalım deriz.

Trabzonda yıkıyordu bazı maclarda. Trabzon bizim sefiyemizde değil belki ama bir anadolu takımıda değil seviye olarak.

Ama tabiki tutacak diye kanun yok. Bu hemen hemen her yerli veya yabancı transfer için gecerli.

Türkiyede en iyisi olcan ama şu an yani kanat yerli olarak.

Varmı daha iyisi gol ve asist konusunda olcandan? Takım oyunda'da fena sayılmaz üstelik.

Olcan mecburiyetir bizim için yada kanatsız oynayacaksın yine.

Yerli çekirdek kadroyu kendimiz yetistirmeliyiz. Disardan devsirerek kaliteli yerli kadro kuramayiz. UEFA'yi aldigimiz dönemde genç oyuncular bulup getirdiler. Iyi bir kadro kuruldu. Ama simdi 30 yasina yaklasan oyunculardan yerli kadro kurmaya çalisiyoruz. Üstelik bunlar takimda sorun yaratiyor, hepsi artist. Hamza TD olarak neyse Selçuk ve Burak futbolcu olarak o dur. Hakan Ç unu almayip salihe, Hajroviçe dadanmak, Burak ve Selçuk'a 5 sene kontrat yapmak ancak futbol cahillerinin isidir. Bu kafayla kulüp basarili olamaz, net gözüküyor bu.

2.5 + Umut Bulut herkes için mantıklı ayrıca nerdeyse 2 aydır konuşuluyor Mevlütle beraber artık ya bitsin ya da kapansın her gün geliyor-gelmiyor haberleri var nerdeyse lig başlayacak hala belli değil

Bizim kulüp türkiyeye, aysal da rte'ye benzemeye başladı..

Rte fanatikleri ısrarla ülke her yönden iyiye gidiyor dedikçe aksine ülke ekonomik olarak darboğaza doğru gidiyor,

aysal fanatikleri ısrarla kulüp her yönden iyiye gidiyor dedikçe de aksine kulüp ekonomik olarak tam bir darboğaza doğru gidiyor,

ha bunu aysal rt gibi bilerek mi yapıyor, sırf etrafındaki çakallarca yanlış mı yönlendiriliyor bunu zaman gösterecek,

ama umarım o zaman herşey için çok geç olmaz..

Adam gelmiş 30 una 4.5 + bilmem neler dönüyor..2.5+Umut+Salih verelim tamam bu iş ama bizimkiler Umutu vermek istemez..B.k var sanki takıma gram fayda sağlamayacak bir adam ...Mevlüt alınırsa hele Umut acilen takasa sokulmalı

Olcan'ı Messi filan mı zannediyor bizimkiler? Maksimum 2-3 sene oynar zaten. O da Selçuk ve Burak'la alemlere akıp gevşemezse tabi.

ya cidden bu yabanci sinirlamasi sIktI artik

en fazla 3m ederi olan adamlara dünyanin parasini veriyoruz sonra türk futbolu neden gelismiyor, kulüpler neden borc icinde

Geri
Üst Alt