Olcan Adım Adım Galatasaray'a

Melih Akan

Berlin Panteri
olca6_5HOI2.jpg

Galatasaray, Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan Adın'ı renklerine katmak üzere.

Haberin Detayları GSC Portal'da...

4.5 m euro verdikten sonra takasta adam falan istemezler, Olcan'ı paket yapıp yollarlar..

Bence Amrabat ile kafa kafaya takas edilmeli,

Yuhhhh 4,5 + salih (3,5) + emre Çolak

Sonra sneijder fazla para alıyor

Eğer bu haber doğruysa bu transferleri yapan adam kulübü batiracak.

Geçen dönem 3.5 milyon verdiğin adamı şimdi böyle veriyorsun.yani yarım sezonda ne değişti .

Harbiden bu kulüp yonetilmiyor

Verin umutu gitsin. Mevlüt alınacak zaten.

Tek fovetli system oynacağız zaten galiba. 3 forvet yeter .

Necati belki alına bilir 4cü imdat forveti olarak. (sakatlık ve saire durumda ancak oynar. Abilik asıl görevi)

Eger yönetim bu sartlarda transferler yaparsa kulübü batirir. çeksinler elini artik transferden. Madem Alman ekolü kuracaksiniz getirsin Erdal gelecek vaad eden gençlerden. Salih Dursun, olcan Adin gibi oyunculara inanilmaz rakamlar dönüyor.

bu parayi vereceksek kalsin bu ne ya sanki bulunmaz hint kumasi 30'una olcan'a 4,5 mu verilir

Olcan takıma ilaç gibi gelir.Rakamlar biraz yüksek ama düşer daha.5m isteyen Trabzon'a 4.5m + oyuncu teklif etmemişizdir heralde.

4.5 verilecekse Salih verilmemeli, Salih verilecekse de en fazla 3.5m verilmeli.

Eger yönetim bu sartlarda transferler yaparsa kulübü batirir. çeksinler elini artik transferden. Madem Alman ekolü kuracaksiniz getirsin Erdal gelecek vaad eden gençlerden. Salih Dursun, olcan Adin gibi oyunculara inanilmaz rakamlar dönüyor.

Salih dursun fiyasko tamamda olcan eder olarak. Hem türk hemde en veimli kanat oyuncusu piyasada yerli olarak.

Mecbur alacaksın artık. Yok başka işde. Diğer türk kanat adayları ya tutarsa mantığında olur

Amma uzak bir yerden geliyor ha, hala gelemedi ..

Ne bekliyordunuz? Bu yabanci sinirlamasi varken böyle paralar her zaman verilecek türk futbolcular icin. 1 milyon'luk bile olmayan adamlara 10larca milyon vermek zorundayiz.

Salih gibi çapsızlardan birini de versek maksat dostluk olsun, onlar oyuncu kazanır, bizim kadromuz da rahatlar.

Geri
Üst Alt